Přejít na obsah

ragu

Členové_50
  • Příspěvky

    2 854
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli ragu

  • Datum narození 12.10.1989

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    ragu.chronomag@gmail.com

Návštěvy profilu

10 002 zobrazení profilu

ragu's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Kočka ráda zkoumá, hledá vyvýšena místa a teplo. Zkusil bych bych vymyslet nejakej kočičí strom nebo pelíšky ve výšce.
  2. Připomíná mi to jednu historku od Tomáše Třeštíka. Jinak jsem někde četl, že ty 3atm berou podobně jako IWC, tzn. že s tím skutečně můžeš do 30m. Ale co je na tom pravdy netuším.
  3. Zvážil bych rádia z druhý ruky, nedávno tady ležely v nabídce za nesmyslnou cenu (okolo 80k)... Pokud si tímhle nejsi jistej a měl bys je prodávat časem, projedeš na tom pár desítek nejspíš. Jinak jsou to hezký hodinky, o tom žádná.
  4. Espadrilky jsou furt přijatelnější než ty sandále, i když ty děrovaný jsou divný. Stojím si za tím co jsem psal - loafers/boat shoes. Ale reálně si samozřejmě nos co chceš, Česko i Slovensko jsou země s rozmanitou kulturou oblékání, kde lidi do divadla nosí rejoice kalhoty, fleecová mikina je pro mnohé ekvivalent OWG hodinek na všechno a na svah i do města se nosí stejná bunda.
  5. Zrušte objednávky tištěnýho Playboye!
  6. Business casual a sandále jsou imo vzájemně vylučujíci se termíny. Nejblíž tomu budou loafers a boat shoes. Tohle spíš ne.
  7. @OndraPod zkus to proprat s chovatelkou, tohle mají obvykle dost vychytaný
  8. @OndraPod vřele doporučuju vyřešit i převisy směrem dovnitř, jinak ti po tom vyšplhají pryč )) Nebo rovnou zasíťovat i vršek
  9. @KFL jedna nevyžádaná - začal bych pátrat po příčině, pokud to není vyloženě chronická záležitost (záněty, chrupavka v prdeli), bude to nejspíš špatnej pohyb, kompenzace něčeho co nefunguje správně.
  10. Chápu jak to myslíš, ale když si přijdeš pro doručení na opasek tak ti taky neřeknu - tohle neber protože beztak za pár let ztloustneš!
  11. https://www.gentlemanstore.cz/boty/boty-139/polobotky/berwick-davis-cerne https://www.gentlemanstore.cz/boty/boty-139/polobotky/berwick-astaire-lakovane-cerne Když si jdeš na chronomag pro doručení na boty do 3k musí ti bejt jasný, že to dopadne podobně jako když chceš doporučit hodinky do 5k a nůž za litr - odcházíš se Seikama za 10, nožem za 3 a do roka máš budget na trojnásobku.
  12. To co popisuješ jsou často symptomy něčeho co děláš špatně - přetěžování, nadváha, špatnej kontakt chodidla se zemí a spousta dalších věcí. Nejsou to automaticky symptomy stárnutí.
  13. Derby s tlustou gumovou podrážkou a širokou špičkou budou ideal k obleku o dvě čísla většímu s kravatou končící těsně pod hrudníkem. Na tyhle akci by to hezky sedělo: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-uz-mi-lasko-neni-dvacet-let-zpivala-bohdalova-na-krtu-zemanovy-knihy-249967
×
×
  • Vytvořit...