Přejít na obsah

ragu

Členové_50
  • Příspěvky

    2 836
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli ragu

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    ragu.chronomag@gmail.com

Návštěvy profilu

9 963 zobrazení profilu

ragu's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Věk ani IQ v tom nehrají tak důležitou roli. Velká spousta lidí okolo nás má finanční gramotnost horší než dnešní dítě na základce, byli vychovávání v systému tvrdě pracuj, ať máš kde bydlet, dovolená v jugošce a v 55 do důchodu. A hlavně měj něco, co ti můžou sousedi závidět. Moje máma, který nebylo ani 60 a hloupá myslím není, je schopná každej měsíc většinu výplaty utratit za značkový hadry a zbytek měsíce žrát rohlíky. Našetřeno nemá nic, byt vlastní taky ne, lítačku kupuje zásadně po měsíci (za 500) místo roční (za 3650) protože přece nedá tolik peněz naráz. Ale chodí v Gucci tričku s Pinko kabelkou a Tiffany náušnicema, většina z toho za moje prachy - každej rok na Vánoce/Narozeniny a pod. jí dávám možnost užitečnýho dárku typu notebook, ipad, investice, kurz a každej rok přijde s nějakou píčovinou co chce raději, naposled kožená značková bunda a kabát. Rezignoval jsem a smířil se s tím, že ji budu mít do konce života na krku (otec umřel když mi bylo 11 a chlapa nemá už dlouho). Její máma je mimochodem něco podobnýho, nepracuje už tak od 50, její táta každej rok střídal práci, vždycky celkem dobrá pozice dokud se nezjistilo, že nic neumí a letěl. Rodinu si člověk nevybere.
  2. Nekonečná, neb jsem na to zapomněl. Reálně asi 1.5-2 roky.
  3. @Pivas dík @Moty jako jo, je to o trochu lepši než nemanželský dítě
  4. Toho hledá několik lidí Zkus @long Někde je tady i vlákno kde se shluklo pár lidí kvůli TO na podobnýho vykuka a Luboše.
  5. Dnešní velmi nečekanej přírůstek.
  6. Dali jsme to s manželkou včera, čekal jsem zábavu a skončil jsem s úzkostí. https://www.csfd.cz/film/1295539-prisla-v-noci/prehled/
  7. @Pivas no konečně! To muselo bejt mastný svezení.
  8. Zkus https://www.grammarly.com/ na kontrolu textu
  9. Zenithy na gumě jsou vždycky dobrej nápad.
  10. Něco přišlo a nebylo to ono, něco je v jednání. Ale i tak dejte vědět kdybyste měli něco doma.
  11. Jak moc ti záleží na historické přesnosti? Osobně jsem měl vždycky hesalit, preferuju jeho vzhled a plný dynko. U nové reference je ale navíc plastický logo a jinak leštěnej náramek, takže působí lehce "luxusněji". Kdybych je měl mít jako jediný a kašlal na historii, vezmu možná safír. Prodat se to dá kdykoliv.
  12. Mi nějak nedošlo, že to je mosaz. To je příběh a osobně bych šel do novovýroby nerezu pro normální nošení.
×
×
  • Vytvořit...