Přejít na obsah

marsn

Členové
  • Příspěvky

    22
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele marsn

  1. marsn

    Seiko SKX007

    Přemýšlím nad těmito hodinkami už hodně dlouho, ale chtěl bych na nich vyměnit sklo za safírové s AR + keramickou vložku do lunety. Ale nikde nemůžu najít odkaz nebo doporučení na nějakého hodináře (v praze), který by to dokázal za rozumné peníze udělat. Nebo ještě lépe, jestli máte někdo zkušenosti s koupením už rovnou takto modifikovaných hodinek. předem díky.
  2. 3 metry pod vodou mi vydržely i x let stary casia který měly certifikaci jen 50m. Vůbec bych se toho nebál a vzal ty, který se ti libí nejvíc.
  3. :lol2: :lol2: to mě pobavilo myslím že myslel tuhle reklamu ->
  4. no máš pravdu, myslel jsem že to bude vypadat lip. uvidim jestli si zvyknu.
  5. Pondělí a zase práce
  6. Já bych byl jednoznačně pro ty světlé Sun and Moon
  7. marsn

    Helveti.cz

    Přesně jak zde již zaznělo, veliká ochota, vstřícnost a opravdu skvělý přístup k zákazníkovi ikdyž se přijdete jen podívat. Můžu jen doporučit.
  8. Mě taky vysoký nepřijdou, myslim si že to je takovej běžnej rozměr. Určitě mi na ruce nijak nepřekáží a to mám zápěstí menší než ty . Za ty peníze jsou super, aspoň pak nemusíš mlátit hlavou do zdi, když je někde odřeš (ale samozřejmě že to naštve).
  9. marsn

    Seiko Legenda - Želvy

    No za ty prachy si myslim, že budou zanedlouho pryč. Moc pěkná cena
  10. Konečně přišlo nato
  11. Ty jsou suprový! gratuluju, jaký to je prosím model? Díky
  12. Díky moc , velmi dobrej výběr
  13. Zdravim, mohli by jste mi říct co to je za hodinky? nebo to jě nějaký upravený model? Vypada to jako upravenej snzg13 ale ty nemají takovou tu ochranu kolem korunky díky
  14. Velká spokojenost s obchodem, za 8 dní přišly hodinky v bezvadném stavu bez žádných zbytečností.
  15. Tak už konečně přišly, na ruce vypadají ještě líp než na fotce a to i s tím základním tahem. S koženým nato to bude větší paráda, až přijde i ten tak nahodím foto. Foceno mobilem v noci, tak omluvte kvalitu.
  16. Moc pěkný, taky po nich kratší dobu pokukuju.
  17. spatnej uhel a foto asi taky, nejsi prvni kdo mi to rika, sam tomu nerozumim ale pod urcitym uhlem vypadaji jako zamlzeny. Nevim cim to, z pohledu ze shora vypadaji normalne.
  18. Jediné seika které zatím mám, přežily i jízdu na horském kole, když je hlava zapomněla sundat. .
  19. Moc pěkný!!! :clap: . Po dlouhém pročítání fóra jsem dneska podlehl a objednal taky, nemůžu se dočkat až přijdou. Pak jsem nahodim pár fotek .
  20. marsn

    Obchody v Praze

    Dneska jsem se byl v gammy v paladku podívat a obsluha ochotou opravdu neoplývala, přítelkyně toho chlapa nemohla ani poslouchat tak šla radši jinam . Nakonec teda něco nechal vyzkoušet, ale už mě tam nikdo nikdy neuvidí nedej bože abych si tam něco koupil. V obchodě naproti paladku to bylo trochu lepší, ale i tak, vlastní to nějaky cizinci... Jinak nějaky hodinky od orienu měli, koukal jsem po těch jejich "diverech" a myslim že tam neměli skoro žádný, jen v tom paladku měli asi dvoje. M-Forcy si myslim že neměly nikde, ale stoprocentně to nevím, primarně jsem se po nich nekoukal. A ceny celkem nastřelený asi jako všude no. Určitě to nepatří mezi obchody kde si stebou prodavač rád popovídá. Na otázku jestli by mi ukazal Vostoky lunokhod 2 mi řekl že jen jestli si je budu kupovat, tak jsem řekl sbohem a odešel jsem...
×
×
  • Vytvořit...