Přejít na obsah

Sněhulák

Členové_50
  • Příspěvky

    400
  • Registrace

  • Přítomen

4 sledující

O uživateli Sněhulák

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Tag Heuer, Seiko, Omega.

Návštěvy profilu

4 242 zobrazení profilu

Sněhulák's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. UP, možnost prodeje pouze her + PS Portal za 7 000 Kč.
  2. Ahoj, po přestěhování se mi nehodí tři výstavní stavebnice: 1) LEGO 31208 - Velká vlna. Kompletní, postavené, bez krabice a návodu. 1 500 Kč 2) LEGO 75352 - Císařův sál, kompletní, postavené, bez krabice a návodu. 1 500 Kč 3) LEGO 6089 - Kamenný most, kompletní, rok 1998, velmi dobrý stav, bez krabice, vč. návodu. 2 500 Kč Pokud máte dotazy, nebo chcete detailní fotky, tak prosím SZ. Předání v Brně, nebo Zásilkovna za 100 Kč. Děkuji za prostor, S.
  3. Ahoj, prodávám PS5 Slim (disková verze). Zánovní stav, 23 měsíců záruka na Alze. Včetně celého příslušenství a bez krabice. K tomu přidávám zánovní PS Portal, s napájecím kabelem a zárukou 23 měsíců na Alze. Dále přidávám diskové verze her: PS5 Cyberpunk 2077 Ultimate Edition CZ PS5 The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition CZ PS5 Diablo IV PS5 God of War Ragnarok PS4 Assassins Creed Odyssey CZ - Assassins Creed Origins CZ. Vše pouze jako komplet. Zajistím šetrné zaslání na své náklady, nebo předání v Brně. Cena za vše je 20 tisíc Kč. Děkuji za prostor. S.
  4. Pokud by se realizovalo další kolo objednávek lžiček, počítejte se mnou.
  5. Zajímavý co se dnes od rána děje s webem LEGO. Objevilo se tam čtyři (ráno pět) nových zajímavých setů, ale stránka dané stavebnice hází vždy chybu. Na první pohled se mi hodně líbí hokynářství a staré depo.
  6. Ahoj, prodám zánovní konzoli Lenovo Legion GO. Koupená v CZ obchodě, kde má 2 roky záruku. Bez známek použití a s kompletním příslušenstvím. Cena 14 tisíc Kč. Osobní předání v Brně, nebo Zásilkovna. Děkuji za prostor. S.
  7. LOL. Ale nedivil bych se, kdyby ta banda měla doma poměrně hodně předmětů o kterých ani nemáme tušení že kdy byly v inventáři KPR.
  8. @Micey Dovolím si přidat se do diskuze. To není binární otázka ve smyslu, že každá šroubárna má mít jenom dělníky, kteří čtou Vergalia v originále. To je o zmíněných inovacích, jinak přemýšlet a netvořit tým kolem sebe stylem "kolik nejméně jim nabídnout, aby nastoupili a co na tom, že za dva roky odejdou za lepším a nic moc mi navíc nepřinesou. Zjednodušeně se to dá nazvat business modelem mít personální náklady na minimu aktuální potřeby. V mém případě a Safi jsme pravděpodobně adorovali model, kdy business model je založen na co největší přidané hodnotě produktu. Samozřejmě víme, že problém je mnohem hlubší a personální management je samostatný vědní obor - jak namixovat tým, dynamika kolektivu, osobnostní rozvoj atd.
  9. Za mě: Izraelská firma, u nás je vývoj + montáž + aftersales. Military obor, ale nic velkého, cca celkem 200 lidí. Výrobek je moderní, převážně mechanika, slaboproud s software. Obecně považuju za "nejinovativnější" to, že firma zaměstnává schopné a inteligentní lidi napříč strukturou a nešetří na nich. Když se vyskytne problém, obecně se očekává, že bude v přiměřeném čase a nákladech vyřešen. Neexistuje u nás nic jako pracovní doba, budget, apod. Nové kolegy si pečlivě vybíráme, z drtivé většiny na doporučení a necháme velmi volné pole působnosti. Shrnutí a poučení: Nešetřeme na lidech.
×
×
  • Vytvořit...