Přejít na obsah

John_Lenon

Členové_50
  • Příspěvky

    1 069
  • Registrace

  • Přítomen

5 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Lego. V chodidlech.

Návštěvy profilu

8 892 zobrazení profilu

John_Lenon's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Hop. Klidně zkuste nabídnout něco zajímavého na výměnu. Za oba, nebo jednotlivě. v případě, že by někdo vzal oba, dám slevu.
  2. Hop. adamas 5000,- grip se čeká na vyjádření, ale jestli ho někdo veme za 4,5 hned, tak mu ho dam.
  3. Benchmade. Zrovna mám nějaké v inzerci. Nebo Zero Tolerance. Ale možností je neúrekom.
  4. Hop. Malej grip pryč. Velkej grip v rezervačním kruhu. Adamas při rychlém a solidním jednání možná sleva. Zkuste napsat.
  5. Grip a mini grip v jednání, na ne zatím nepište. adamas panicka stále hledá.
  6. Ahoj, kudel mám moc. A vzhledem k tomu, že si neumím říct dost, musím pustit kousky, které se mi sice líbí, ale prostě se mi do kapsy a ruky nedostanou. Takže prodávám tři kudly, které jsou ve stavu skoronovém: Prvním cestujícím je Benchmade Adamas https://www.kuchynske-noze.cz/benchmade-adamas-olive-drab-275fe-2/ Je to kus nože pro velký kluky, ocel Cruwear. Moc tomu nerozumim, ale prej je to teď ocel, která je v módě. Koupil jsem ho někdy přeloni na začátku léta. Jednou se se mnou projel na víkend a pak už ležel v krabičce. Jsem druhej majitel, kupovanej v nožírství na Vinohradské v Praze, účet součástí. Stav hodnotním jako nový. Ostří holí a je tovární. Cena 5500,- Druhým vyřazeným je Benchame Griptilian 551-1 https://www.bladehq.com/item--Benchmade-Griptilian-AXIS-Lock--33455 Což je již nevyráběný model, zhotovený z hodnotnějších materiálů jak obyčejné Griptiliany, pokud se o Gripech jako obyčejných dá hovořit. Stav je nový, nebo skoro nový. Já ho měl tak pětkrát v kapse a nikdy s nim nic neřezal. Je to takovej jednorožec, prej se nedá vůbec sehnat. Což mně, kterej nože chce nosit a používat je celkem k prdu a proto jsem ho nenosil, protože mi ho bylo líto. Balení komplet krabička a nůž. Bez účtenky, tu jsem nikdy neměl. Ostří holí a je tovární. Jestli ho ale někdo nosit chce, tak bude jeho za 4500,- No a třetí je pak ten nejmenší grip, kterej si hraje na vojáčky, protože je zelenej a černej. Jmenuje se Benchmade Mini-Griptililan 556BKOD-S30V, ten shluk písmen za pomlčkou je označení oceli, z čehož plyne, že to žádnej aušus taky není. https://www.knivesandtools.com/en/pt/-benchmade-mini-griptilian-556bkod-s30v-pocket-knife-mel-pardue-design.htm U mě řezal obálky, je to takovej kousek skoro jak přívešek na nože. Takže spíš o něm uvažovat jako o prvním noži pro juniora, nebo jako právě ten otevírač obálek. Pozor ale, pořád holí, teď jsem to zkoušel, takže bacha, ať se případně junior nepodřeže. Balení komplet krabička a nůž. Bez účtenky, tu jsem nikdy neměl. Cenovku dám 2000,-, což za nůž americké provenience je velice příjemná cena. Preferuji osobní předání a peníze předem na účet. Pár vážených členů fóra mě dobře zná a ví, že nejsem schmutzig, plus ví, kde bydlim. Poštovku zvládnu psychicky jen zásilkovnu, tu jo, ale jak jsem psal výše. Na dobírku ani nepište, jsme přece slušný lidi.
  7. Ahoj, vzhledem k tomu, že zpracovávám studii na CRZ, chtěl bych se zeptat, jestli tu někdo z Vás s tímto systémem nemá zkušenosti? Jde mi primárně o vaše postřehy (čti: Co vás na tom sere) a přípomínky na případné zlepšení. Sám toho mám neúrekom, ale zajímalo by mě, jak to mají jiní. Díky moc!
  8. Pánové, neúmyslně jste mě dojali! Limitka doručena k mému 8. Výročí na fóru, to snad ani nemuselo bejt!
  9. Hlasoval jsem jsem a byl jsem vždy hlasitým zastáncem spyderca. Stačí si to dohledat. hlasování dopadlo, jak dopadlo. Ale jak jsem psal na předchozí straně a jak píše @Dokusan. Smysl limitek by měl byt v jejich jedinečnosti. Egoismu v tom nevidím ani co by se za nehet vešlo.
  10. Ačkoliv stále čekám na balíček, jen par slov ke spydercu: s par lidma jsem to už řešil, vůle k tomu je. ale říkáme si, že je ještě čas. Předně, velkou vyzvou bude navázat na kvalitu téhle limitky. A to jak v organizačním smyslu, tak i ve smyslu zpracování. Dal si myslím, že by měla mezi dvěma limitkami byt nějaká časová prodleva. Ať z toho neděláme nějakou Omegu, nebo Seiko. a to s ohledem jak na zachování nějaké unikátnosti, tak na zdravý rozum případného výrobce. teď by měla být doba obdivu tohohle krásného nože a jakysi “cooldown”. Nechtěl bych, aby to vypadalo jako nejakej trucpodnik. treba půlrok, rok. Uvidíme. A ještě jednou, díky všem, co se na tvorbě teto limitky podíleli.
×
×
  • Vytvořit...