Přejít na obsah

Yohanus

Členové_50
  • Příspěvky

    185
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Beroun
  • Fanoušek značky
    Seiko, Omega

Návštěvy profilu

3 826 zobrazení profilu

Yohanus's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. UP, aktualizace ceny na 8.500 Kč
  2. Prodám výborné chytré hodinky Garmin Venu 3 v černé barvě, kompletní balení. Pouzdro 45 mm s ocelovou lunetou, silikonový řemínek. V záruce (pořízeny 10/23, doklad). Vodotěsnost 50 m, 1.4 AMOLED displej, výdrž baterie až 14 dní v režimu chytrých hodinek. Velmi pěkný stav, lehké stopy nošení pouze na řemínku - nafoceno. Funkce: Akcelerometr, Alarm na neaktivitu, Automatický kalendář, Barometr, Bluetooth, Budík / Alarm, Datum, Den v týdnu, Garmin Pay / NFC platby, GPS navigace, Gyroskop, Kompas, Krokoměr, Měření denních aktivit, Monitoring spánku, Monitoring stresu, Odhad hodnoty VO2, Odpočítávací stopky, Osvětlení, Režim 12/24, Režim pro vozíčkáře, Smart notifikace, Srdeční tep, Stopky / Chronograf, Telefonování z hodinek / Volání, Teploměr, Ukazatel měsíce, Výpočet spotřeby kalorií, Výškoměr. Cena: 9 000 Kč Osobní vyzkoušení a odběr možný na trase Beroun - Praha Stodůlky, případně za příplatek Zásilkovna, PPL.
  3. Jako prodávající přidávám kladné hodnocení, díky za obchod a doporučuji.
  4. UP, 5.500 Kč, případně nabídněte. Stav nezměněn, v krabici
  5. Shure SRH1540 jsou profesionální prémiová studiová uzavřená sluchátka. Lehká konstrukce z hliníkové slitiny a uhlíkových vláken s vysokou odolností, komfortní nošení. Kovový rám s odvětrávacími otvory. Dynamické měniče o průměru 40 mm, neodymové magnety. Citlivost 99 dB, impedance 46 ohmů. Frekvenční rozsah 5 Hz – 25 kHz; plné basy současně s věrnými a detailními středy a výškami. Pohodlné výměnné alcantarové náušníky i při dlouhotrvajícím poslechu. Hmotnost sluchátek pouze 286 g. Balení obsahuje originální box, 2 odnímatelné připojovací kabely vyztužené kevlarem o délce 1,83 m, pozlacený konektor 6,3 mm. Dále 2 sady náušníků - jedny použité a loupou se (náhradní lze dokoupit), nasadil jsem nové, nepoužité - viz foto. Hlavový most v pořádku. Prodávám, protože jsem je chtěl vyzkoušet, pro mě jsou ale basovější, preferuji jiný charakter zvuku a ekvalizéry nepoužívám. Na uzavřená sluchátka mají poměrně širokou scénu. Sluchátka jsou super, lehké, jednoduchá bytelná konstrukce, spousta pochvalných recenzí na internetech. V obchodech stále v prodeji za 12-15 tisíc. Cena: 6.500 Kč. Osobní předání na trase Praha 5 (Stodůlky a okolí) - Beroun, případně za příplatek Zásilkovna, PPL díky za prostor.
  6. Přidávám další kladné hodnocení, Vláďa jako kupující jednal a komunikoval rychle, vše proběhlo dle dohody, příjemné setkání a pokec jako bonus. Jednoznačně doporučuji a díky!
  7. S Kubou jakožto prodávajícím vše proběhlo v pořádku, obchod proběhl rychle a korektně. Ještě jednou díky.
  8. Přidávám další kladné hodnocení Lukáše, vše proběhlo hladce, rychle, výborná komunikace. Doporučuji a děkuji.
  9. přidávám se ke spokojeným kupujícím, též doporučuji - komunikace, zaslání, balení, vše bez potíží. díky
  10. Jsem se natěšeně vrhnul do hledání účtenky a spletl jsem to s jinými Omegami, tyto AT jsou z 2016. Takže Onyx, servis. Tu diskusi ohledně záručních oprav jsem četl, to bych jim neudělal
  11. Určitě, už jsem tam servisoval. Chtěl jsem to tu nechat pro zajímavost / doplnění informací i pro případné další kolegy s podobným problémem.
  12. Ahoj, hledal jsem, jestli se to tu už neřešilo, ale nenašel jsem. Tedy dotaz - na mých (ne často používaných AT) se mi stalo, že při nastavování času hodinovka přestala skákat po indexech a točí se volně. Po nátahu hodinky jdou, ale ručky nepřelezou 9. Diskuse na WUS vč. videa se závadou tady: My Omega Aqua Terra 8500 died after 7 years.. overhaul at the boutique or independent watchmaker? | WatchUSeek Watch Forums Má s tím někdo zkušenost? Dá se to řešit nějakým jednodušším servisem (a jaký je odhad ceny), nebo bude nutné je dát do autorizáku na full servis (ne že by si to nezasloužily, jsou z 2018 od Hanáka v Brně) Po prolezení internetů jsem zjistil, že se bohužel jedná o poměrně častou závadu 8500 (Seamaster AT Co-axial 8500 stem/adjusting problems. | Omega Forums, . Sice předpokládám, že Omega se k tomu nijak vstřícně stavět nebude, přesto to asi zkusím "reklamovat". Mělo by to být toto: This is a failure of the hour wheel - it's the wheel that is in two parts and provides the one hour clicks when you advance the hour hand. It's not an unusual mode of failure on watches that are equipped with this feature. It's not a major issue, and will be sorted by a service, but this part must be replaced. The part would be included in the service with Omega of course.
×
×
  • Vytvořit...