Přejít na obsah

Jony

Členové_50
  • Příspěvky

    399
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Jony

  1. Ahoj všem, rád bych koupil original od Káji Saudka. Dárek k výročí rodičům. Cenu akceptuji . Jde mi opravdu o signováný originál od Káji Saudka. Díky pěkný den
  2. Opět super setkání, již po druhé . Najdou se zde opravdu fajn lidé a ještě k tomu z blízkého okolí se stejným bláznovstvím v hodinkách jako vy. To je pak radost ze setkání. Obchod, jako vždy v absolutní pohodě. Vše na čem jsme se domluvili. Mohu jen doporučit.
  3. Omega PO Chronograph a úžasný kalibr 9900 s certifikací METAS.
  4. Přidávám se k nadšenců Breitling, jelikož jsem jich již pár vyzkoušel a vlastnil a musím říct,že naživo se mě líbí moc a to snad všechny modely s in-housem B01. Skvělé zpracování, přesnost a pro mě stále neokoukanou podívanou. V butiku jsem byl také se podívat. Přístup skvělý, ale trošku mě tam něco chybělo ...nevím co to bylo. Asi nějaký ten pocit z práce a energie,které do nich dávají...nevím přesně, jak to popsat . Každopádně Breitling nadále zůstávají mými favority;-)
  5. Jsem rád,že zde potkávám opravdové nadšence a skvěle lidi. Velmi příjemné setkání a pokecání nejen o hodinkách . Obchod proběhl v naprosté pohodě a tak jak jsme se předem domluvili. Vojtu mohu jen doporučit,super člověk .
  6. Díky, na živo se musí vidět je to krása, opravdu . Propracování...
  7. Na chvíli jsem je zase vytáhl:-) Super Chronomat 44 B01
  8. Byl jsem zrovna minulý týden. Pěkné povídání s pravděpodobně manažerem prodejny. Chtěl jsem se podívat na nějaké Bentley,ale jak mi bylo zděleno, již s nimi ukončili spolupráci. Podle slov daného manažera je cesta Breitling více zelená než vozy Bentley:-)) Což měl pravdu i když Bentley se také chystá na elektrifikaci. Jinak velmi příjemné a ochotné jednání .
  9. Nevěděl jsem o této knize . Zajímavé a rád se na ni také podívám. Díky za info zde jinak bych o tom ani neslyšel:-)
  10. Breitling Superocean Heritage B01 sice je mám i v prodejní sekci, ale pořád se rozmyšlím, jestli je nenechat
  11. Jakožto zde ještě nemá Vlado žádné hodnocení, rozhodl jsem se ho založit. Obchod proběhl velmi rychle a v gentlmenském duchu. Peníze přišly ihned druhý den, kdy jsme se dohodli. Děkuji za super spolupráci a skvělý obchod. Takto si představuji obchod, kde jsou oba aktéři spokojeni. Mohu jen doporučit.
  12. Děkuji Petrovi za výborný obchod a příjemné setkání. Je to stejný chrononadšenec jako já a to mě potěšilo. Za mě mohu jen doporučit:-)
  13. Jestli se do toho mohu vložit, tak za mě buď DLC nebo keramika. To, že se může časem DLC poničit, odloupnout, bych neviděl jako problém. Prazskehodinarstvi.cz tam jsou opravdu hodně dobří kluci a opraví to v pohodě. Mají tady svou rubriku. Dokonce můžeš obyčejné ocelové nebo titanové nechat od nich upgradovat a ještě si vybereš jaký povrch DLC chceš. Za mě super. U keramiky, která je krehčí se to asi opravit nedá a je tam rovnou výměna pouzdra. Tak ať dobře vybereš.
  14. Chlapi mě je to celkem jedno, já zde napsal svůj názor a přiložil právní předpisy ohledně cla. Dával jsem to sem spíše proto, aby v tom byl jiz pořádek a konec debat o tom, kolik se platí při dovozu hodinek mimo EU. Tak pro perfekcionisty ještě jednou na příkladu hodinek 1000 EUR 1000 EUR + 21 % DPH + 0.8 EUR = 1210,8 EUR. Tak snad již tuto dlouholetou debatu můžeme uzavřít:-))
  15. Ještě dávám přímý odkaz https://ec.europa.eu/taxation_customs/dds2/taric/measures.jsp?Lang=cs&SimDate=20190402&Area=US&MeasType=&StartPub=&EndPub=&MeasText=&GoodsText=&op=&Taric=9101110000&search_text=goods&textSearch=&LangDescr=cs&OrderNum=&Regulation=&measStartDat=&measEndDat= Čili 4,50% min. 0,30 eur max 0.80 Eur za kus
  16. Clo je vždy odlišné od dané nomenklatury či chcete li druhů zboží. Není vždy stejné a mnohdy je i od celníků špatně zařazené . (vlastní zkušenost) Co se týče hodinek, je to skutečně bez cla, jelikož nějakých necelých 1 eur na kus, nikdo nevybírá . Počítejte jen 21% dph pakliže nemáte číslo EORI jež je mezinárodní jakési DPH a jestli si to dáte do účetnictví např. jako zboží na sklad apod. je na vás nebo na vaší účetní. Pak vám ani dph nemohou naúčtovat. Mám osobní zkušenosti a to jak přímo že Švýcarska, tak i z USA. Máte li dotaz, klidně pište do schránky.
  17. Přidávám se zpět do klubu Oris. Oris ProDiver Pointer Moon
  18. Petr je super obchodník, okamžitá platba a pak super pokec i kdyz jen po telefonu. Moc rád zde narážím na takové lidi. Ještě jednou moc díky Peťo. Jinak jen doporučuji, super....
  19. I přesto, že tento člen ještě nemá dostatek příspěvků, jako zde ostatní, rád bych na něj založil hodnocení. Oslovil mě s nabídkou a okamžitě, jak jsme dohodli detaily obchodu, odeslal peníze na účet. Čili vstřícné a hlavně rychlé jednání, založené na daném slovu a slibu. Což opravdu v dnešní době hodně oceňuji, i kdyz neměl dostatek příspěvků. Choval se jako velmi zkušený a férový obchodník. Za mě vřele doporučuji.
  20. Opravdu velmi vstřícné a férové jednání, které proběhlo v kruhu jakoby velmi dobrých kamarádů či známých. Mohli jsme se společně bavit i o jiných věcech než o hodinkách, i kdyz jak jsem poznal panuje v Davidovi stejná vášeň:-)) Za mě jedině to nej co si člověk dokáže při takovém setkání a jednání představit. Děkuji a doufám, že se třeba o nějakého našeho obchodu opět potkáme.:-)
  21. Slíbil jsem nějaké foto, tak tady jsou....Snad se budou líbit...nejsem žádný velký fotograf :-))
  22. Tah k nim nemám a ani jsem je na tahu nechtěl.... Bylo by to moc...Mám k nim origo krokodýla s překlapěčkou a ten kaučuk....
×
×
  • Vytvořit...