Přejít na obsah

hans00

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Severní Morava

hans00's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Díky kluci, že jste mě utvrdili v mém předpokaldu. .... odpovědi super i jsem se od srdce zasmál
  2. Nejsem zrovna znalec, ale kamarádovi se líbí tyhle hodinky: http://galanterie-doplnky.sbazar.cz/hodink...v-o2109735.html co na to říkáte? Mě osobně za tu cenu to připadá podivné!!! Neznám nabídku Patek Philippe, ale vím, že prodávají sakra drahé hodinky! Poradíte někdo jestli je to fake nebo ne? Díky moc. Sám nedovedu kamarádovi pomoci a mrzelo by mě, kdyby koupil nějaký šmejdy.
  3. S tou velikostí bych chtěl podotknout, že o velikosti 43mm jsem i v minulosti uvažoval, ale byl to průměr s korunkou. Jinak pro všechny minulé "přispívatele" k mému dotazu: asi jsem na to přišel, preferuji kovový tah, a vzhledem k mému prvotnímu výběru (první příspěvek) kde mi kibi odpověděl, že jsem si vybral všechny hodinky s integrovaným tahem - prostě se mi líbí ten hladký přechod tahu a pouzdra. Nemůžu si pomoct.
  4. Tak jsem brouzdal a našel ještě jedny Citizeny co by se mi líbily, tenhle styl se mi fakt líbí, ale bohužel nevím jak by to bylo s velikostí, prodejce uvádí průměr bez korunky 43mm mám obavy, že to bude asi moc, mám obvod zápěstí 18cm a moje současné hodinky mají cca 39mm bez korunky - což mi připadá ideální. Myslíte, že bych tu velikost rozchodil? Případně ještě dotaz, nevíte, kde by se daly vidět na živo na Ostravsku?
  5. na ty citizeny nevypadají věru špatně, já to tušil, že vybrat si bude těžké, jinak díky kluci za rady, alespoň na to nejsem sám, ale rozhodnout se mi bude asi ještě chvíli trvat...
  6. Promiň, nebylo to mojím záměrem pohrávat si se slovy. Jinak určitě se podívám na ty Timexy ještě jinde, ale jak jsem psal, rozhodnut ještě nejsem a asi to chvíli potrvá.
  7. Díky za radu, podíval jsem se na ně, ale není to pro mně to pravé, ten design by na moji mladou, (teda si myslím ještě mladou ruku) asi neseděl.
  8. No dík za návrh, Timexy věru nevypadají špatně. Tak jsem si myslel, že už jsem skoro rozhodnut a zase je tu něco nevého.... Ach jo, kdy co já si vlastně mám koupit.... to je rozhodování. Jenom přemýšlím k té aukci, že hodinky jsou ve státech, jek to bude s cenou? (myslím clo a pod.)
  9. Díky za příspěvek, o mechanikách jsem taky uvažoval, ale když mi se líbí chronografy.... mechaniky příjdou určitě taky na řadu, mám pár favoritů, ale musím si počkat... (jsem chycenej a jen tak to nenechám) P.S. čekal jsem více názorů na můj dotaz, ale i tak díky.
  10. Zdravím Vás pánové znalci, jsem nováček a už delší dobu tady brouzdám po fóru, pročítám příspěvky, zkrátka se zkouším orientovat. Rozhodl jsem si pořídit nějaké Seika, max do 3000,- Kč. Vzhledem k mé finanční situaci, to nebude Váš šálek kávy jak jsem zjistil, nicméně doufám, že mě neodvrhnete a jako "neználkovi" mi můj výběr zrecenzujete, popřípadě mě navedete správným směrem. Po dlouhém uvažování jsem výběr zůžil na následující modely, jen se pořád nemohu rozhodnout. Chtěl bych menší model, nemám velkou ruku, líbí se mi chronografy a pokud možno jako alergik bych nepohrdl titanem (není však podmínkou). Co říkáte následujícímu výběru: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=360116172913 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=360119301187 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=360119450242 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=270278291184 http://cgi.ebay.com/NEW-SEIKO-MENS-SILVER-...oQQcmdZViewItem ... jinak ten výběr jsem už několikrát měnil, pořád nacházím něco jiného a další modely, .....uvažuji do budoucna o několika hodinkách, holt, prostě jak jsem přišel na tyto stránky, tak jsem se chytil... ach jo. P.S. nebráním se ani jiným značkám, kdyby měl někdo dobrý tip. Díky předem za radu.
×
×
  • Vytvořit...