Přejít na obsah

Garter

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Panerai Certina

Garter's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak jsem byl v Pařížské nahoře v patře u pana hodinare a na 90% jsou OK.
  2. A jestli někdo ví, nebo tuší kde je ten podobný pribeh,tak budu rád za info. Rád bych se na to podíval.
  3. Zitra,nebo pozítří jdu k AD a uvidím. Určitě dam vědět jak jsem dopadl a jsem sám zvědav. Dík za příspěvky v diskuzi i když některé my hlava nebere jako o generalech apod.
  4. Našel jsem je,poctive odevzdal a moc nepočítal, že si je nikdo nevyzvedne.
  5. Když jsem je fotil přímo ze shora, tak opravdu na fotce byli ručičky vínové a také mě to zarazilo. Pak jsem jen trochu změnil úhel a vypadají normálně. Nevím proč bych si měl dělat srandu.
  6. Hotel nejsou jen pokoje se jménem hosta ale i veřejné prostory jako napr.lobby,bar,restaurace,wc,chodby atd kde opravdu ne zjistíte jméno hosta který tam něco nechá a to je tento případ. Proto se potencionalne hodnotné věci uchovávají rok.
  7. Funguje to tak,ze se nedává vědět o jakémkoli nálezu. Prostě se takova,nebo jiná věc dá najít v hotelu v kterém pracuji a buď se host o ní přihlásí, nebo ne. Častokrát se nestačí člověk divit co vše je host schopen zapomenout
  8. Musím uznat,ze Mega XXL zavislak vypadá velice duveryhodne a dám na jeho názor víc, než na ostatni.
  9. Aha,takze Carollinum. To jsem myslel a ještě Dusaka.
  10. Všem děkuji za odpověď a to jak pozitivní, tak negativní. Dojdu si do Pařížské, nebo k AD i když přesně nevím koho myslíte i když mám tušení.
  11. Všem děkuji za odpověď a názor. Je to tak půl na půl. Dojdu si do Pařížské a nebo k AD i když moc nevím koho myslíte i když tuším.
  12. Nesetrite mě a já to chápu. Jen jsem chtěl slyšet názor jestli si to mám vzít občas na ruku,nebo to dát klukovi na hraní. Z Aura rozhodně nejsou. Jedná se o hotelový nález, který byl rok v trezoru a jelikož se majitel nepřihlásil byly odevzdaných nalezci,tedy mě. Ještě pár fotek.
  13. Všechny vás pánové zdravím. Vím, že tak trochu opovrhujete lidmi kteří si hodinky ne zakoupí ale přesto mám prosbu s určením těchto hodinek. Předem děkuji za odpovědi a shovívavost. Dekuji
×
×
  • Vytvořit...