Přejít na obsah

MartyNbk

Členové_50
  • Příspěvky

    59
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

MartyNbk's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Už týden mám Fenix PD32 a jsem moc spokojenej. Výdrž a výkon - super.
  2. Já mám zelený, je to super. Jak už tu někdo psal: první hodinky, které si v šeru zakrývám, abych na ně lépe viděl !
  3. Tak tenhle nákup musím pochválit. Sám je mám už přes rok (černý) a jsem moc spokojenej. Nebudeš dokupovat nějaký řemeny? Já to docela točím. Tah, nato, silikon origo, silikon se sponou neorigo od kubsona - ten mám nejřadši.
  4. Souhlasím, taky mám stejnou zkušenost. I mě sehnal, co jsem chtěl a neměl to. (Kovový tah ke Traserům) Jinak stoprocentní spokojenost. Nákupy, reklamace, vše více než OK! Díky Mr. Kubson.
  5. Já nosím Traser Supersport Chrono. Téměř je nesundávám, většinou jen při tréninku. Často u nich střídám "pásky" : silikon origo, silikon se sponou, nato, kovový tah origo.
  6. Mě se vetšinou kvarcky začaly mlžit po výměně baterie (asi vlhkostí ze vzduchu). Ale v Tvém případě bych to rozhodně řešil reklamací.
  7. Už ho taky mám. Dorazil ve středu, ale já se tu nestihl stavit. Hned jak se k tomu dostanu, dám sem nějakou fotku.
  8. Tohle je snad ještě lepší: "ZLATÉ KAPESNÍ HODINKY - krásně zdobené - nádherný dárek mimořádný stav - odhadní cena 11.000,- Kč", ale pán je dobrák a proto je prodává jen za 1,- Kč. Zpočátku jsem se trochu obával, ale věta:" Hodinky jsou po natažení funkční", mě velmi uklidnila a chytám se přihodit. :D http://www.aukro.cz/item493719672_rucne_zd...ni_hodinky.html
  9. Bomba za 12 kaček! http://www.aukro.cz/item491890503_110001_k...elo_milano.html
  10. No děkuji Ti, ale tyhle jsem nemyslel. Měl jsem na mysli ty, které nosil ve filmech z osmdesátých let (Policajt nebo rošťák atd.) Tak co, někdo jiný se svým tipem?
  11. Tak ty ciferníčky jsou jenom dva. A tady je fotka. snapshot20081126195230.bmp
×
×
  • Vytvořit...