Přejít na obsah

Dokusan

Členové_50
  • Příspěvky

    8 861
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Dokusan

  1. Tak z fotky je zřejmé, že to bude nějaký skeleton, úplně nepoznám, jetli je to přilba kosmonauta, pilota nebo to má vazbu na motoristický sport.
  2. Jo tak, to sorry. Hele nevím, asi se mi líbí ta decentnejsi kombinace šedé a tyrkysové. Ta Modrá s červenou je extrémně líbivá a "čučavá", ale přesto (možná právě proto) sem volil druhou variantu Sam nevím. Jaký je tvůj názor?
  3. Pokud přemýšlím nad udrzenim hodnoty, tak u nových to bude podporovat letech těch-30% jistě. Osobně bych se na tento parametr nekoukal. Vzal bych nějaký slušný automaty od klasické značky. Klidně Longines, Tissoty, Certiny, Hamilton. Pokud nepotřebuješ, aby ty hodinky byly od nějaké "klasické" značky, pole budeš mít mnohem širší. Mido, Junghas, Meistersinger, Ward, Formex, Edox....
  4. Rozhodně to není vrchol chronobundu, ale taková evoluce a dospívání. Jsou super
  5. Ještě že včerejška, kdy jsem si byl vyzvednout DJ36. Ty Yachty budou další. Sedly mi parádně. Jen vezmu šedý cifr
  6. Tak 36tky jsou doma, překvapivě rychle
  7. Wardí bronzovky jsou prostě top. Pěkná fotka
  8. Po prvním dní velká spokojenost. Jediný, co mi hlava nebere, je proč není na dvanáctce lumi bod, ale jen ďolik
  9. Rak jsou doma, takové milé překvapení, super guma, tah ještě musím zkrátit.
  10. Letité skalka u rodičů dostala zabrat a časem ji nevyhnutelně čeká prestavba
  11. @KFL Paráda, jsem rá, že nejsem jediný, kdo se pro tuto lehce ujetou limitku rozhodl.
  12. Mám je zamluvene, v pondělí si pro ne jedu . Tohle jsou opravdový televize
  13. Pěkné téma, skalku máme doma na zahradě (50 let starou), teď plánuji takto osadit jeden nevyužívaný kousek na chalupě. Nebude to úplně klasická skalka, spíš trochu opravdu volná inspirace horskými pásy kleče a kosodřeviny, kameny atd. Těším se, že zde najdu nějakou inspiraci.
  14. Přesně jak píše Karel. Je to jen na tobě. Já dostával rady nechat jak jsou jen seřídit strojek. Dal sem na tyto rady, ale z nošení jsem neměl radost. Pak jsem si uvědomil, že to nejsou hodinky Paula Newmana, nemám k nim papíry ani historii, jen jsem věděl, že je měl od novoty jeden konkrétní majitel,kterého jsem znal. Tak sem si řekl, že priorita je pro mě mít z nich dobrý pocit na ruce. A proto sem nechal provést rozsáhlejší renovaci. Teď jsem spokojený a nosím je raději než jejich novější reinkarnaci. Jen moje zkušenost a můj názor.
×
×
  • Vytvořit...