Přejít na obsah

panedge

Členové_50
  • Příspěvky

    5 760
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele panedge

  1. A z jakého zdroje to album pochází? Z Apple Music? Tak se toto snad neděje ...

     

    Jinak pokud jde o hudbu nahrávanou přes iTunes, Music si skladby řádně otagovat, porodné v iPhonu vytvrdit PlayList.

     

     

    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Von jeste nekdo pouziva itunes a je mezi zivejma?:-)

  2. To se pozná kvalitně udělaný soft, když na ovládání hudebního přehrávače je potřeba návod z podpory :frusty:

     

    Quo vadis, Apple?

    Za prehravac bych je nakopal:-)Ale je to jeste prochazka ruzovym sadem oproti aplikaci iphoto na macu.To mam chut to vyhodit z okna vzdycky.

  3. Moty-nemám ho červený a já to mám vlevo Přehrát a vpravo Zamíchat.A když dám teda jak píšeš pod tím obalem LP první písničku,druhá je zase jiná než druhá na albu.Mě jebne,jak mám kurde pustit desku tak jak je???Ale díky Moty že se mi věnuješ!

     

    Edit:už to mám,fakt jsem měl zaškrtlý nebo teda označený blbě zamíchat..pěknej návod maj na podpoře Apple.Tak sláva!

  4. Panedge, trochu selského rozumu prosím. Situace: středně intenzivní běh,doba 30 minut, tf 130-140. Váha 80 kg, kalorická spotřeba 300-330 kcal. To jsou reálné vstupní parametry. Můžeš mi vysvětlit, jak chceš na švihadle těch 300-330 odbourat za deset minut? Nerealne.Přestaň číst na internetu, vezmi si sporttester, udělej si laktátový test a předved něco.

    Dobře tak řekněme zhruba za 10-15 minut by si měl na švihadle spálit to samý jako při tom běhu,kterej si uváděl.Pokud pojedeš ve vysokým tempu.Navíc by tělo mělo pálit i víc po tréninku než po běhu.Sporttester na švihadlo nemám a laktátovej test si dělat nebudu.Informace získávám na internetu a snažím se v tom zorientovat.Jsem jen amatér,kterej se snaží něco dělat,nic nikomu předvádět nemusím.

  5. panedge: Takže je líp chodit ráno? Nebo je to jedno?

    Kolem toho se vedou debaty.Nejnovejsi teorie tvrdej,ze je to jedno.Ze nikde neni dokazano,ze by si rano(vetsinou jeste nalacno)spaloval vic.

     

    Ja jsem trenoval jak rano tak odpoledne a rozdil jsem nepoznal.Osobne bych nalacno nevydrzel vubec nic:-)Vyber si cas,kdy se ti cvici nejlip a mas na to energii.

  6. gunman-velkej uspech!jen bacha abys vydrzel a byl konzistentni.Grilovackama a pivkem to zacina a v srpnu je to v hajzlu vsechno:-)Z vlastni zkusenosti vim,ze je tezsi si vahu udrzet nez ten proces zhubnuti.Idealne najit si sport,kterej te bude hodne bavit.

     

    Ja osobne posledni dobou zarazuju hodne svihadlo a vubec spis treninky typu HIT.Takze treba vcera 45 minut:

    3 minuty svihadlo

    30 kliku

    Vydech

    5 opakovani

     

    3 minuty svihadlo

    Kliku kolik zvladnes

    20 zabaku

    Vydech

    5 opakovani

     

    A nakonec 160 sklapovacek

     

    Vybornej venkovni trenink

  7. Ad prilohy, nej je varena zelenina.

     

    Z konvecnich pak normalni varene brambory. O chlup lepsi jsou pecene brambory ve slupce, coz ale nekdy byva kuchari vykladano jako opecene na oleji, coz je sakra rozdil.

     

    Ryze je take dobra, treba kulturisti neji nic jineho. Basmati nebo natural je lepsi i nez ty brambory.

     

    "Junk" je vestinou, co se nejak vice upravuje - hranolky, krokety, kase, knedliky, predvarena ryze, toho by se mel clovek tak jako tak vyvarovat.

    Zadnej druh ryze na tom neni kaloricky lip nez brambory.Ryze ma v prumeru na 100 g pres 300 kalorii.Brambory do 100 kalorii.I bramborova kase ma min nez ryze.Takze kdyz se chces hodne najist tak misto 3 kopecku ryze si muzes misto toho dat celej talir brambor.

  8. Vam to rikam tady furt,ze ty vase bezsacharidovy diety nejak nechapu.Protoze co se stane potom ze jo.Nejen,ze musite bejt na nervy nebo bez energie,ale jeste vas honi mlsna.

    Neni lepsi si hlidat kalorie a vyvazenost stravy a jist skoro vsechno?Proc si nedat ke snidani proteinovy palacinky s jogurtem,nebo ovesnou kasi s jahodama ,na svacinu banan,k obedu kureci steak s bramborem,na svacinu zitnej chleba s lucinou a k veceri salat s kozim syrem?Kdyz vim ze k obedu budu mit vic treba bramborovy kase,prizpusobim svacinu a veceri jinak,abych to vykompenzoval.Nikdy me pak nebude honit mlsna a budu mit dostatek energie na cviceni.

    Kdyz nebudu mit sacharidy k obedu klidne je tam napalim k veceri,zadnej problem.Chce to jen hlidat kolik toho snim.

×
×
  • Vytvořit...