Přejít na obsah

frufru

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

frufru's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Casio W-800H. Mám je cca. od 23.7.2016 viz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/95697-casio-g-shock-gw-m5610-1er-názory/?p=1733178 a ten den jsem je seřídil s budíkem řízeným rádiem. A dnes jsem znova porovnal přesnost. Jsem mile překvapen. Nosím je každý den do práce. Omluva za foto. Je to jen mobilem.
  2. Jsou to takové zkušební. Jestli nebude vadit ten pásek v práci. Jestli to bude ok, tak si stejně koupím m5610.
  3. Casio w800g jsou asi hodinky, ktere bych si vybral z výše uvedené nabídky. Kdysi jsem měl celokovové a tydeni ritual serizeni byl ok. Jenže doba pokročila a proč nevyužit nové možnosti. Jen mám strach, protože mám rádiem budík, který se seřizuje na principu náhodných vybuchu sluneční erupce.. Posunou se vzdy o 1 hod. dopredu. Proč? Od té doby si vždy řídím dva budíky. Sr. Píšu z mobilu.
  4. Hledám nějaké hodinky do práce. Pohybuji se v prašném prostředí a proto potřebuji odolné. Chci rádiem řízené a solární nabíjení. Nejlépe vychází v poměru cena/výkon m5610. Ještě než je objednám, tak se chci ujistit, zda jsem něco nepřehlédl a vybral správně. Nejvíc se bojím toho gumového pásku a jak se bude chovat v prašném prostředí. Neexistují nějaké celokovové jako staré klasické digi se solárem a radiem řízené? Mohou být i ana/digi. Upřednostňuji jen nerez ocel, nebo "čistý" nenabarvený plast. Pot je strašně agresivní a pak to vypadá hnusně. Děkuji za veškeré rady a zkušenosti s M5610.
×
×
  • Vytvořit...