Přejít na obsah

JirkaMusil

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Blansko

JirkaMusil's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Kdo by měl zájem diskutovat i jindě- http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum...ashId=458344328
  2. Zdravím všechny fandy hodinek, jelikož patřím mezi editory Wikipedie a rád bych naši Wikipedii trochu vylepšil v kategorii hodinky a hodinářské firmy, tak Vás žádám o pomoc - pokud byste chtěli, tak můžete připsat své znalosti a poznámky http://cs.wikipedia.org/wiki/Kategorie:Hodinářské_firmy Díky moc. JirkaM
  3. Takže. Rád bych zodpověděl Vaše otázky. Za prvé - zeptal jsem se, kde na nákupy hodinek berete, jen z čiré zvědavosti, jaká skupina lidí se zde sdružuje. Přísahám, že nejsem novinář MF Dnes, který by chtěl zkoumat majetkové poměry občanů ČR. Dále bych chtěl říci, že Omegy nekupuji z investičních důvodů, ale jen pro to, že se mi líbí. Na investování mám Breguet, Patek Phillipe.... Jinak nejlepší investice jsou do cenných papírů a konzervativní a bezpečné do zlata a diamantů. Zajímavé investice jsou do vína a hodinek. Pokud máte ještě nějaké otázky, tak mi písněte sem do diskuze. Přeji hezký den Jiří Musil
  4. Navíc, když už jsme u financování nákupu hodinek, tak mi připadá, že aféra kolem Béma je vyvolána jen tím, že se blíží volba předsedy ODS. Co si myslíte VY?
  5. Já vím, že tím asi vzbudím vášně. Já třeba hodinky kupuji jako investici. Nejlepší je zlato, ale hodinky a třeba víno mají také cosi do sebe. A ještě musím říct, že nosím hodinky na pravé ruce. Je zde taky někdo takový ?
  6. Zdravím všechny znalce hodinek Omega. Já osobně je mám velice rád, protože nepatří mezi ty úplně nejdražší a přitom se mi líbí jejich design mnohem víc než třeba IWC. Přesto bych se rád zeptal všech - Kde na sbírání hodinek berete love ?? Přece jenom vypláznout třeba 100 litrů a někdy mnohem víc není jen tak.
×
×
  • Vytvořit...