Přejít na obsah

DaveRSV

Členové_50
  • Příspěvky

    54
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele DaveRSV

  1. nikdo přece nesrovnává originál (s poměrně originálním nápisem - informací technického charakteru) a s napodobeninami s nápisem "profesionální potápěčské hodinky" .. - jinými slovy akorát z toho vyplývá, že Steiny nemají blokaci kroužku ani ventil a tudíž není co lepšího napsat.. ;)

     

    (dík za všechny reakce, už jen asi 36 a bude to..)

     

    35
  2. mezi nápisem "original gas escape valve, ring lock system" a nápisy typu "prof dive watch" je prostě naprosto fatální rozdíl. Informace na výše popsaných steinech je tak jalová, zbytečná, samoúčelná, že mi připomíná zboží prodávané na matějské pouti. Tak proč bych to tady nenapsal!

    ;)

     

    Tak teď to nechápu - Špatné jsou steinhart nebo Rolex?
  3. tak tos mě dostal - :notworthy: ovšem něco tak stupidního jako "professional dive watch" tu opravdu nevidím.

    Jinak jsem ochoten hledat chybu u sebe, naštěstí tak moc často nemusim! :king:

     

    Legrace - 12 přspěvku a s asi z 10 jsem v "šoku".

    Ale pokud to vše myslíš s obrovskou nadsázkou tak beru zpět.

  4. Nevíte něco o tomto:

     

    "Nejvyšší správní soud nedávno potvrdil, že statutární zástupci společností, tedy jednatelé či členové představenstev, nesmějí být v těchto podnicích zároveň zaměstnáni na pozicích, jejichž náplň by byla se statutárními posty podobná nebo shodná. :eek: Tedy například ve funkci ředitele. Takový souběh funkcí je přitom ve většině z 350 tisíc českých firem naprosto běžný.

    Nejde přitom jen o nemocenskou nebo důchody, ale také o daně (odpočitatelné položky) a platnost smluv, uzavřených tedy neoprávněnými osobami. Stát ovšem ode všech a na vše peníze vesele vybíral a vybírá?"

    Zdroj:

    http://www.macekvbotach.cz/patecni-glosy-11-2-2011/

     

    Pokud by tomu tak bylo, tak např. jednatel s.r.o., který je zároveň v této společnosti zaměstnán posledních 20 let, by byl prakticky bez nároku na jakýkoliv důchod, přestože platil pojištění jako mourovatej. Mohl by si požádat sociálku o vratku pojištění tuším že 3 roky zpátky. :thumbsdown_anim: :yucky:

     

    Tak je třeba sepsat zpětně smoluva na pozici třeba obchodního zástupce a je to vyřešené. Tím nechci naznačit že to je vpořádku - právě naopak. Měli by jsme se přejmenovat na Absurdistán. Tady se pořád jen vymýšlí jak obrat lidi co dávají práci ostatním místo toho aby se vyřešilo zbytečné rozdávaní peněz flinkům, ciganům a pod.
  5. Dave: Aha, ja prehledl ze se nebavime o 1911, moje chyba... Je fakt ze treba na ty kopie Sigu a CZ se dost nadava... Ja bych si osobne Norinco taky nekoupil, ale taky jsem si nekoupil origo Colt ale jen "klon", rak se me to trosicku taky dotyka :)

     

    V klidu, 1911 mi od nich defacto taky nevadí - jen ten zbytek.
  6. Tado, žádám tě znovu, přestaň plácat nesmysly (nebo je plácej na jiném fóru). Norinca jsou většinou kopie, dokonce kopírují i CZ... Těmi řečmi o "kvalitě materiálu" se prostě lidi snaží zdůvodnit si koupi šmejdu...

     

    Už jsem se bál že na to budu sám...
  7. No nevim... Kimber je teda taky sprosta kopie? Springfield taky? Wilson Combat? Dan Wesson? Zbran je zbran, kdyz strili a funguje tak je to jedno...

     

    Tady si trochu pletěš pojmy s dojmy. Kimber, springfield..... je to samé jako pilotky ala 2 světová. Jde o koncepci a ne "opakuji" jako u Norinca o kopie viz třeba SIG Sauer P228 atd. atd.

    Jinak ještě jedna poznámka, že když to funguje tak je to jedno. Hodinky nebo holínky - taky jedno, obojí se natahuje.

  8. A to ti dělá jenom na Chronomagu?

     

    Jo, dělá to jen na chronomagu.

     

    ... v práci možná nemáš nakopnutej prohlížeč (nebo systém) jako doma.

    Zkus jinej prohlížeč a uvidíš co dál.

     

    Určitě vyzkouším, systém jsem celý projel antivirem a nic.
×
×
  • Vytvořit...