Přejít na obsah

Lukáš_ZH

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Zlaté Hory
  • Fanoušek značky
    Omega

Lukáš_ZH's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. já si letos udělal radost free p4 a jediné co mi vadí je že nemá adapter na bity. To jednoruční otevírání je super. Já leathermany kupuji už jen zde https://www.militaria.pl free mě vyšel na 3000,-kč, charge na 3700,-kč. Mívají akce a jde zaslat do nějaké příhraniční vesnice jako u nás do zásilkovny. Takže nemusím mít ani polskou adresu a platím kartou. leatherman má stejně mezinárodní záruku tak je to jedno.
  2. Zdravím všechny postižené jak hodinkami tak kleštěmi a měl bych malý dotaz. Jelikož jsem postižen navíc i levorukostí chtěl bych se zeptat jak je to s použitelností signálu pro leváky. v obchodě jsem jej před lety zkoušel, ale některé věci vylezou na povrch až při dlouhodobém používání. dříve jsem měl sidekicka a toho jsem právě kvůli tomuto dal o dům dál. rukojeti byly dělané tak, aby při použití byly drženy v pravé ruce a při práci v levé ruce se mi zařezávaly okraje do dlaně protože tam je hrana což bylo nic moc. následně jsem koupil wejva, který je symetrický a ještě mám charge tti k saku :-D. po signálu pokukuji docela dlouho a nemůžu se rozhoupat právě po zkušenosti se sidekickem. jinak jsem nahlodán jít do free p4 protože zubatá čepel je otvíratelná levou rukou, u těchto kleští mě ale odrazuje česká cena a to že nemá vyměné bity jako wave což mi přijde jako krok zpět. v pouzdře nosím s kleštěmi i bit kit a jsem schopen dotáhonut/rozložit skoro cokoli :-D. taky se chci zeptat, že při použití signálu musí být kleště otevřeny? např. při šroubování nejdou zavřít? u wejva najdu nástroj a kleště opět zavřu a používám. taky jsem zjistil, že při zavření kleští nejde nástrojem otvírák otevřít pivo. chybí tam tak 1mm délky, asi mají v americe jiné sklenice. u sidekicku to jde,protože má jednu rukojeť kratší/zešikmenou. budu rád za odpověď nějakého majitele.
  3. vše proběhlo jak bylo domluveno, můžu jen doporučit
  4. vše proběhlo jak bylo domluveno, hodinky jak bylo uvedeno v inzerátu v top stavu a něco navíc. můžu jen doporučit a děkovat kudy budu chodit
×
×
  • Vytvořit...