Přejít na obsah

(Miloš)

Členové_50
  • Příspěvky

    398
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

5 461 zobrazení profilu

(Miloš)'s Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. A nebylo by lepší odstraňovat z provozu ty, co jsou reálně nebezpečný? Třikrát pásy a jseš bez papírů, hroznej pirát, kdežto píčus, co třikrát do roka z jakýhokoli důvodu někoho nakouří je v pohodě, když to není velká rána. Limity jim furt zvedaj, aby k tomu fízlové nemuseli, protože ty jsou potřeba na zabukaření a kasírování těch, co jedou o něco rychlejc... A ta ohleduplnost k těm nevyježděnejm....Znám tohle spíš z motorky, ale přece i v autě když jedu 150 po okrese, automaticky uberu/přibrzdím, když se blíží někdo z vedlejší. O totiž nemusí zastavit vůbec a já přece nejsem Jan Hus, abych umřel za svojí pravdu. Krásnej epitaf: Měl přednost!
  2. Si ten Twitter snad na starý kolena pořídím, to je síla teda...
  3. Nemám SS, to zase Elon někde něco plácnul, nebo z čeho ten optimismus pramení?
  4. Víš jak dopadla Lajka Bral bych 100% a šel slavit, pokud si teda měl tolik důvěry, že by za to oslava byla. Ale já jsem škarohlíd, každopádně pak ukaž Lambo
  5. Svině zrzavá budiž Ti přáno, já nad ní zlomil hůl.
  6. Jestli ještě nezačali nakupovat, tak jsou ještě o kus zabržděnější než já
  7. Vůbec neříkám, že mám nějakej plán a už vůbec ne že dobrej prodej za 48 mi pokryl experimenty s shitcoinama, třeba právě s tím odporným liškopsem Nemám tam tolik, aby bylo na lambo, to by to muselo letět nahoru jinak. Sere mě, že jsem za 16 nedokoupil. Jako bedna je to hrozně pomalý, jedno zmáčknutí za rok až 2 ale zase bejt na svejch vlastně není úplně špatně, mohlo bejt hůř.
  8. Tak já Mr opatrnej prodal za 48 abych byl na svejch Tak zase pár let počkám až to spadne, nakoupím a pak zase pár let počkám, jestli to půjde nahoru.
  9. (Miloš)

    Citizen na ruce...

    Červenej už jsem měl docela jetej, modrá je taky dobrá.
  10. Jednou tolik? Jsem asi špatně hledal, ale našel jsem necelejch 5, vs 15 ve slevě. Ač fanda Citizenu, ty Certiny jsou hezčí, než tyhle konkrétní Citizeny a srovnávat to asi nemá smysl. Citizen samozřejmě dělá i dražší Eco drive potápky, akorát nejsou takhle usedlý.
  11. Já taky ale o velikosti tam není nic, jen aby hlavně byly dobrý.
  12. Tyhle např. jsou "dobrý" a na výběr určitě je.
  13. Otázka je, co si představuješ pod pojmem dobrý...
  14. Jo, v jižních Čechách jsou krásný silnice, ale nevím čím to je, jestli menším provozem, ale hlavní tam defakto neexistujou. Teda značení jo, ale ani smykem už nepředpokládám, že na hlavní mám něco jako přednost. Naštěstí to zatím vždycky dopadlo dobře.
×
×
  • Vytvořit...