Přejít na obsah

(Miloš)

Členové_50
  • Příspěvky

    398
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele (Miloš)

  1. A nebylo by lepší odstraňovat z provozu ty, co jsou reálně nebezpečný? Třikrát pásy a jseš bez papírů, hroznej pirát, kdežto píčus, co třikrát do roka z jakýhokoli důvodu někoho nakouří je v pohodě, když to není velká rána. Limity jim furt zvedaj, aby k tomu fízlové nemuseli, protože ty jsou potřeba na zabukaření a kasírování těch, co jedou o něco rychlejc...

    A ta ohleduplnost k těm nevyježděnejm....Znám tohle spíš z motorky, ale přece i v autě když jedu 150 po okrese, automaticky uberu/přibrzdím, když se blíží někdo z vedlejší. O totiž nemusí zastavit vůbec a já přece nejsem Jan Hus, abych umřel za svojí pravdu.

    Krásnej epitaf: Měl přednost! 🤣

  2. Vůbec neříkám, že mám nějakej plán a už vůbec ne že dobrej 🤣 prodej za 48 mi pokryl experimenty s shitcoinama, třeba právě s tím odporným liškopsem 😀 Nemám tam tolik, aby bylo na lambo, to by to muselo letět nahoru jinak. Sere mě, že jsem za 16 nedokoupil. Jako bedna je to hrozně pomalý, jedno zmáčknutí za rok až 2 🤣 ale zase bejt na svejch vlastně není úplně špatně, mohlo bejt hůř. 

  3. Jo, v jižních Čechách jsou krásný silnice, ale nevím čím to je, jestli menším provozem, ale hlavní tam defakto neexistujou. Teda značení jo, ale ani smykem už nepředpokládám, že na hlavní mám něco jako přednost. Naštěstí to zatím vždycky dopadlo dobře. 

  4. Ber tu 07, co se komponent, který zatím neoceníš týče, bude asi ve všem horší, ale ten vzpřímenej posaz je prostě na ovládání lepší a pokud jseš začátečník, bude chvíli trvat, než poznáš limity. A třeba podvozek se pořád dá za rozumný peníze vylepšit.

  5. Doufám, že tady nebyly, nevím proč, ty Marvelovský limitky se mi líbí. Žena chtěla k Ježíšku PS5, říkal jsem si, že je to chujovina, protože máme zaprášenou PS3, ale když jsem vyhrabal poslední kus Spidermanský limitky, nějak mě to nahlodalo.😀

    BN0250-07L-1000x1000.png

    citizen-bn0255-03e-128575-1.jpg

  6. Od tý doby, co jsem se v téměř nulový rychlosti sklouznul v textilu, koupil jsem kůži a nějak se v ničem jiným necejtím. Je to občas voser, ale v žabkách pro rohlíky jsem nejezdil nikdy. Prostě se jedu projet a musím se oblíknout. No a protože jsem se v tý kůži už sklouznul v Sosnový a nic moc jí není, měnit nebudu. Chápu, že džíny budou asi pohodlnější, ale....

    Co se helmy týče, nemá smysl doporučovat značku, každej máme jinou hlavu. Mě třeba Araika nesedla vůbec, HJC taky ne a jsem max spokojenej s AGV. Přičemž hluk tam vždycky nějakej bude, ale proti LS2, co jsem měl předtím je to úplně jinej vesmír. 

  7. Myslím, že těch 10 let může bejt nějakej průměr, nicméně pokud je člověk schválně nestrká do tmy, bude to klidně víc. Tipuju, že tyhle mám cca 12-13 let, přes den na ruce, nebo poslední 2 roky, co jsem se zbláznil a pořídil další aspoň na střídačku, zbytek na okně. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by to s nima šlo nějak z kopce. 

    20230320_081902.jpg

  8. V 27. 11. 2023 v 14:55, McMarty napsal:

    Ty jo, asi budu za bílou vránu, ale mně se ten Pontiac Aztek fakt líbí.

    Nejsi bílá vrána, jseš zvrhlík 🤣 vidím v tom služební káru dealera Invicty 😆 Ale na druhou stranu tyhle libůstky chápu, jedno z mejch nejoblíbenějších aut bylo XMko a jedno Scorpio druhý generace mám doteď, přestože se mi z něj úplně zvedal kufr, když vyjelo jako nový, stačilo u něj párkrát posedět po návratu z hospody a koukat do těch jeho divnejch očí 😁

×
×
  • Vytvořit...