Přejít na obsah

Petrt

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Petrt

  • Datum narození 7.3.1985

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

525 zobrazení profilu

Petrt's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravím, stalo se už někomu, že se mu rozbité hodinky opravili samy od sebe případně jaký máte názor na můj případ? Koncem prosince jsem zjistil, že přestal fungovat u mých Fortisek (Flieger 595.11.46) ruční nátah. Korunka se prostě volně protáčela a nekladla žádný odpor. Sice mě to štvalo, ale vzhledem k tomu, že automatický nátah fungoval jsem servis odkládal. No asi před 10 dny jsem si všiml, že při otáčení korunkou se něco změnilo (bylo slyšet lehké chroupání a neznatelný odpor). Ve středu jsem je odnesl ze zvědavosti na tlakovou zkoušku která proběhla úspěšně (korunka se se stále volně protáčí s občasným chroupáním) a následně ve čtvrtek jsem zjistil, že korunka klade velký odpor jako dřív a ruční nátah funguje. Co myslíte, že se stalo? Vím, že je to blbost, ale mohla to způsobit tlaková zkouška? Pak mě ještě napadá, že hodinky zjistily, že jsem měl v plánu koupit místo nich Longinesky a dostaly strach . Jinak korunka není původní šroubovací, ale byla měněna při pravidelném servisu v Carollinu za zacvakávací.
  2. myslím, že jsem v jednom díle zahlédl i Rolády.
  3. U nás ve firmě bohužel jsem postižen chronobundusem jen já a nemoc propukla na plný obrátky teprve nedávno, když jsem pátral kde spravit své Fortisky (opravdu děkuju zdejšímu fóru za nákazu). Ostatní když mě teď vidí když se rozčiluju nad tím, že se zase zase můj časoměřič předběhl o dvě vteřiny za den nechápavě kroutí hlavou. V pondělí jim budu vykládat, že jsem si v sobotu vyzkoušel u Dušáka Tag Heuer Carrea Calibre 5 a začínám si na ně střádat protože je to láska tak zavolaj rovnou Chocholouška. Jinak to vypadá takto: statutární ředitel- quartzové JVD, obchodní ředitel digitálky Casio, přímý nadřízený rozpadající se Bentime s ciferníkem který se mu otáčí společně s ručičkami a ostatní kolegové co jsem zaznamenal převážně Festiny nebo noname značky, modní značky až na jednoho kolegu který vlastní Certiny (ten má celkem pochopení a dá se s ním mluvit, ale nemoc nepropukla) a pak tam jsou jedny Apple Watch druhé série. Ovšem při poslední návštěvě vedení podniku z Francie jsem u delegace zahlédl dvakrát Rolex Explorer, Panerai Radiomir a pak Pateky z čehož jsem následně orosil, zblednul a nakonec si málem cvrnknul do gatí.
  4. Tak naposled jsem si v Koscomu kupoval řemínek a narazil jsem tam na otrávenou prodavačku které jsem radši navrhnul že si to prohlédnu sám ať jí nezdržuju a pak se ozvu. Největší legrace byla, že po deseti minutách se jaksi zmínila, že maj ještě další v šupleti (asi nějáká podpultovka pro vyvolené), že jestli je prej chci ukázat. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Servis Fortisek 595.11.46 v Carollinu po šesti letech+ výměna korunky, krčku, těsnění celkem 5650kč.
  6. Petrt

    NEST s.r.o.

    Emailová odpověď z Nestu je legrace, hodinky mám zpět z Carollina po celkovém servisu a Nest mě ještě ani neodepsal ohledně dotazu na celkový servis a strženého závitu na korunce
  7. Zdravím zde jedna skromná fotka Fortisek po čerstvém servisu u pana Městka a k tomu jako bolestné za krátké odloučení jsem jim koupil nového žraloka.
×
×
  • Vytvořit...