Přejít na obsah

Jethro

Členové_50
  • Příspěvky

    58
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Jethro

  1. Jestli se ti líbí, rozhodně do nich běž. Nová řada vypadá slušně, jen suma mají mít extra bold font na lunetě, proto nechci na moje keramickou vložku. Na nošení jsou super, díky zapuštěné lunetě vypadají nízké. To platí pro všechna pouzdra. Ani velikosti se neboj, opravdu dobře sedí. Přesnost neřeším, na přesný čas máš mobil - tř. "time.is"

    p.s. Hamiltony mám taky ...

  2. Pánové, lehce se vmísím, jak jsem to tak pročetl, nikdo jste nezmínil kvalitu kávy.

    Všechno, co lze koupit v supráči a je jedno za kolik peněz, vychází prakticky stejně - horší nebo ještě horší imitace espressa.

    Je to tím, že každá z těchto káv byla pražena v lepším případě před rokem a je prostě vyčuchlá nezávisle na zabalení.

    Silně doporučuji najít si v okolí pražírnu a pravidelně si docházet pro čerstvou. Beru půlkilovku a skoro celou nasypu do zásobníku mlýnku. Za 14 dni pro další.

    Rozdíl je v tom, že z páky teče medová emulze s úžasnou vůní a ne načernalá tmavovoda. Čerstvě pražená je nejlepší asi jeden týden po pražení, přeci jen tam cosi musí vyprchat. Ale to Vám tam řeknou.

    Jinak dáváme přednost columbii případně brazilské, všechno samozřejmě čisté arabiky. Silvii zdar!!! :rolleyes:

  3. Dneska mi někdo ukradl masku a šnorchl,když jsem je dal sušit,kousek od lehátka.Šnorchl vem čert,maska stará 15 let,ale dioptrická a jako jediná mi seděla (mám asi divnej ksicht). KURVAAA :-(((

    Kde to bylo? U moře se to obvykle nestává.

    Já bych cizí šnorchl do huby nedal...

    Ženě v obchodě u nás ukradli dioptrický sluňáky. Zloději jsou na nic, ale nasere to.

  4. Jen drobná připomínka - Rolex, Cartier, Omega a další hodinky z růžového zlata opravdu jsou z růžového zlata a to v celém objemu. Jakékoliv hodinky v ceně kolem 15tis korun mají místo zlata tenoučkou napařenou vrstvičku nitridu nebo carbidu titanu či něčeho jiného, která, ač je odolná, stejně se časem nutně musí setřít. Tedy v zájmu trvalejšího zachování vzhledu je vhodnější materiál pouzdra volit bez povrchové vrstvy. Při poškrábání takového pouzdra je možné ho znova vyleštit do původního vzhledu. Takže tímto doporučuji nerezové pouzdro, žlutá mosaz bez laku oxiduje. Zlaté hodinky v podobné ceně lze koupit vintážní.

  5. Jestli hodinky na mašinku, tak rozhodně Bally. Mají serie trainmaster, conductor a dokonce oficiální railroad. Ale jako one watch guy bych upřednostnil GMT Aviatory se šroubovací korunkou, WR100, safírem, shock rezistencí a zejména v tvém případě vhodnou zvýšenou magnetickou rezistencí 4.800A/m, což nevím, jestli je dost do lokomotivy. Kromě toho mají tritiové trubice k osvětlení.

    http://www.ballwatch.com/global/en/collections/engineer-master-ii---6/aviator-gmt---gm1086c-l1-bk---336.html

    U nás je má Pohanka v Brně a jsou v limitu.

    Já jen, že jsem o tom psal už na první straně, no dobře GMT ne ... :clap:

×
×
  • Vytvořit...