Přejít na obsah

Honza.manta

Moderators
  • Příspěvky

    18 509
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Honza.manta

  • Datum narození 5.5.1961

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Contact Methods

  • Skype
    honza.manta@seznam.cz

Návštěvy profilu

26 997 zobrazení profilu

Honza.manta's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Psal jsi cenu, ta platí? Klidně objednám tam a asi budu chtít ty olejové.
  2. Rád se přijdu podívat a rád bych si jedny hodinky odnesl nebo alespoň objednal. Jsem hodinkový debil, který chce furt další a další.
  3. Přesně. Kal.64 má stejnou základnu jako kal.69(to je automat, který se dával do prim sport II). Na rozdíl od kal.96 tam pasují všechny ciferníky z kal.66/68 a i padesátkové. A pružina je záměnná. Jen to chce lupu, pinzeru, párátko a hodně trpělivosti a opatrnosti.
  4. Ahoj všem novým. Vítám vás mezi červenými a doufám, že vám nadsšení vydrží.
  5. Ahoj tady Tag Heuer mechaniky z druhé ruky v perfektním stavu tu do 50K najdeš v prodejním vláknu a třeba Longines ve stejné kvalitě okolo 30K. Porozhlédni se/hlídej si prodejní vlákno.
  6. Znovu jsem si to pustil a prostě mi to kroutí prsty u nohou. Ale zase limitka a nápad a výsledek super, hlubokosklon. Bral jsem pět kusů. - Jeden jsem neziskově přenechal Longovi, jeden byl pro bráchu(on se navíc i v roce 1969 narodil) a dostal ho k padesátinám a ty zbylé dva kusy mají mé děti. Ty co zbyly na mne si občas nandám doma a kochám se s nimi, ale ven je nenosím, bojím se je obouchat. Mám k tomuhle projektu úctu a respekt. To radši drbám mnohonásobně dražší sériové hodinky,které mám rád, ale tu úctu a respekt jako naše vlčí limitka u mne nemají.
  7. Omlouvám se, ale tohle je Ein Kessel jak vyšitej. Tohle ne. Nějaká jiná myšlenka?
  8. Věřil bych CHRONO24. V tuhle chvíli obchoduješ s nimi a ne s prodejcem.
  9. Takže MPM už kopíruje Orlíky? Fuj na ně!!!
  10. Naprosto souhlasím, jsou to hodinky objednané od firmy a to i s motivem. Elton to splnil a vyrobil. Kdyby to byly mechaniky, tak už je mám doma.
×
×
  • Vytvořit...