Přejít na obsah

tomato

Členové_50
  • Příspěvky

    125
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele tomato

  1. První reálná fotka Wyrd Bel Canto. Vypadají o dost líp než na renderech!
  2. Super, gratuluji! Jaké máš z toho dojmy, pocity a tak? Opravdu se vybijou přes noc ?
  3. P39 v kuchyni. Ta luneta je prostě boží!!
  4. Ta máma je teda pěkná potvora…
  5. tomato

    OMEGA X SWATCH

    Mám moony i moonswatche, a Bulovy se mi nelíbí. Až se moonswatche poserou, tak je vyhodím. Do té doby to jsou fajn pestrobarevné hodinky na lítačku co vypadají hezky.
  6. Jo, na ručkách mám lumi slabší než na indexech nebo lunetě - a je to víc markantní než jak ukazuje Karloss. Já jim to odpustil, jde to poznat ale čitelné jsou i tak. Je možný že to už ve výrobě poladili. Na druhou stranu si říkám že jakýkoliv výrobní defekt od Tudoru je v budoucnu oceněn a vyhledáván pro svou jedinečnost. Takže jestli to měly P39 pouze v prvním roce výroby tak to za X let pak může být cennější verze.
  7. Docela povedený kombo, pětileté 40mm flieger no date no logo na původním řemenu.
  8. Dneska pepsi, je fajn je občas provětrat - takový návrat k základům
  9. Tvl a k tomu taky Volvista - takže taky zdravím!
  10. Pro chronomagory je dobrej seriál Dubai Bling na Netflixu. AP, RM a další chuťovky - a koukat se na rozmlsané paninky s vytuněnými obličeji co z nudy rozdmýchávají drama je oddechová sranda.
  11. To jako když necháš cinkání tak jim nevydrží přes noc nátah? Na webovkách píšou o 38h, máš vypozorovaný jak moc se to liší v závislosti na cinkání? Škoda že nemají indikaci rezervy, to by se na tom ciferníku i hezky vešlo…
  12. Já na ně koukal loni u Hanáka v Brně, ale odradily mně právě ty vrstvy kovu u spony v kombinaci s cenou. Na fotkách ale vypadají hezky, to jo…
  13. tomato

    OMEGA X SWATCH

    Pořídil jsem Marsy, jak píše kolega výše - jsou na ruce hodně příjemné. Origo velcro šel dolů a nasadil jsem černý moonwatch velcro. chtěl jsem právě Marsy díky spojitosti s Alaska project designem. Musím říct že barevně odlišení ruček na chronu a časomíry hodně pomáhá čitelnosti. Červená na černém řemenu zas tak moc neřve…
  14. Otázka je, jesrli bílé zlato nebo platina. A propos… zestárnul nám chlapec.
  15. Naopak snad jedinou výtku bych měl k typické ne-regulaci strojku, ale jinak to za mně bude komerčně trefa do černého. Na automat chrono nejsou až tak vysoké, a hlavně ty reverse pandy jsou hodně líbivé - taková variace na Chronomastry / Daytony. Radší bych uvítal barevnou kombinaci a-la Pogue, ale to si možná pošetří na nějakou limitku.
  16. Večer jsem vytáhl MM300
  17. Myslím že na 40mm by se dostali
  18. Jo, bude to tak nějak. Platiny jsou něco pod 300g. Stejně to musí být strašné závaží, třeba když si je vemeš s titanovýmy yachty.
  19. Pokud chtěli zmenšit Marinemastery, proč nevyužít základ z SBDC061. Víc agresivní tvar pouzdra, GS zpracování ruček, cifru a lunety - a máme hotovo.
×
×
  • Vytvořit...