Přejít na obsah

colommbo

Členové_50
  • Příspěvky

    2 643
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele colommbo

  1. Ano, tak nějak jsem to myslel, jak píše kolega Roman. Z mého pohledu škoda, že klasický mechanický pohon nahradili quartzovým. Ač tedy není divu, v konečném důsledku se to promítne právě v ceně hodinek. Na jižní Moravě se tomu říkalo "já bych chtěl, ale nemožu". 🙂 Avšak neberete, prosím, názor starého zaprděnce za směroplatný, hodinky jako takové jsou moc hezké a komu neva baterka, může nosit pěkný a neobvyklý kousek.

    P.S. Možná mi hrábne a pořídím si je na denní nošení taky, fakt se mi líbí... 🙂 Před propuknutím chronobundu jsem si k padesátinám pořídil moc hezké Rotary taky v retro stylu s modřenýma ručkama a taky quartzovým pohonem a byl jsem s nimi hodně let spokojený. 

  2. Ještě před asi sedmi lety jsem si nepomyslel, že to tak dopadne, ale Igenů mám několikero - černé, červené, modré aj okrové. Všecko pěkné kousky a v původním stavu, takže jsou uloženy a na každodenní nošení mám na AP pořízené nerezové, jak mi tehdy napsala paní Hovorková "v novodobém zákaznickém provedení zhotoveném v Eltonu."  Což, jak tu už výše psáno, jest nejideálnější řešení. 

×
×
  • Vytvořit...