Přejít na obsah

LukasFordy

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

LukasFordy's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Popravdě mi vůbec nešlo o strojek, který se natahuje pohybem ale právě o ten mechanický futuristický vzhled
  2. V pořádku, všechno beru, vyhnu se jim obloukem Budu čekat a třeba narazím na něco podobného v kvalitě Díky
  3. Zdravím, rád bych se zeptal, zda tyhle hodinky vůbec stojí za koupi. Vzhledově a popravdě i cenově mě vážně nadchli. Nejsem člověk co by za hodinky dával 10 tisíc a víc... https://www.timegent.cz/products/voltaic
  4. Automat určitě ne, také jsem se již setkal s tím, že na hodinkách co nosila byl zaseknutý čas s datumem asi 20 dní zpět. Asi tedy kouknu po e-bayi jen nevím jak to zvládnu časově. Máte zkušenost s časem dodání?
  5. Skvělé reakce, nestíhám projíždět net, jen se stále peru s myšlenkou, že takovéhle krásné designem "obyčejné" hodinky mojí ženskou nenadchnou... Ona je taková lehce straka, takže když se to neblejskne nevzbudí to tu správnou pozornost, jestli mi rozumíte, tedy souhlasím s ivan_kolin a asi zamířím do "hodinářství" v obchoďáku.
  6. Jelikož je to dárek k výročí chci překvapit, tedy vybírání se mi nejeví jako dobrá alternativa
  7. Chápu. Dříve jsem byl k hodinkám skeptický, vystačil mi čas na mobilu. Ale co jsem dostal svoje první Festiny, bez hodinek neopouštím byt. Tedy kouknu po nějakých obchodech a budu muset najít kompromis. Díky za reakci.
  8. Zdravím, jsem Lukáš, prve bych rád podotkl, že jsem úplný laik a pouze žádám o radu. Rád bych přítelkyni pořídil hodinky, stříbrné či z chirurgické oceli, s kulatým ciferníkem a kovovým náramkem. Nevím vůbec zda jsem zde správně, ale rád bych věděl, zda je možné sehnat hezké a kvalitní hodinky do 2000,-. Nepotřebuji nic extra, stačí když to bude ukazovat čas, popřípadě den v měsíci. Kdysi si pořídila jakýsi šunt z číny a já bych pro ní chtěl něco podobného, ale ve stříbrné barvě, přidávám foto pro představu. Pokud píšu úplné blbosti, pochopím kritiku, jinak předem díky za jakoukoli reakci.
×
×
  • Vytvořit...