Přejít na obsah

lukaskorinek

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele lukaskorinek

  1. Ahoj; jen doplním, že po 4-5 letech na wait listu jsem se byl zase podívat v Pateku. A tentokrát jsem se dozvěděl přesně to, co psal @M.S.. Nemá smysl čekat, Patek změnil pravidla a musíte mít nakoupeny jiné modely. Takže se dívám po jiných modelech, ale ty co mne oslovují jsou spíše na Chronu než v aktuálním katalogu. Máte někdo zkušenost s nákupem Pateku na Chronu nebo v sekundárním trhu? Nevím, jestli ná to mám zrovna koule.
  2. Ahoj, nezasmeje, ale na Jumba te nezapisou. Musis mit vic hodinek od AP. Na 15500 by te zapsat mohli (krome blue varianty).
  3. Jojo, covid to jeste zhorsil. Zatim ne, ale dalsi co se mi libi je Patek Philippe 3940P, dokonalost.
  4. Ahoj, díky za reakci. To co jsem psal bylo na základě informací z Carollina, ale je otázka, jaká bude realita U AP RO jsem třeba motivační dopis psal, takže to se taky děje. U Aquanatu to k zapsaní nechtěli. Nautilus je však ještě jiná liga, to jsem ani nezkoušel
  5. Ahoj, jakou máte zkušenost s čekací dobou u AD na Aqauanaut? 2 roky zpět před covidem jsem se nechal napsat na waiting list s odhadem 4 roky. V květnu jsem se ptal znovu a aktuální odhad byl 8 let, pokud se ještě budou vyrábět. Vaše současné nebo minulé zkušenosti? Díky!
  6. Dneska mi PRG Patek psal, že podle vývoje v posledním roce 4 až 8 let. Před rokem při zapsání na waiting list říkali 4 roky. Na Aquanat.
  7. V Carollinu - rijen 2018 - puvodni udavana cekacka 2 mesice. Nakonec zavolali po 3 tydnech, ze je Sub ND ready. Bechyne tvrdil 6 mesicu ve stejny cas
×
×
  • Vytvořit...