Přejít na obsah

Dagoberd

Členové_50
  • Příspěvky

    449
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Dagoberd

  1. Dagoberd

    Damasko heaven

    Po Janu a Matoušovi přidám ještě Marii z Neratova a tím moje putování bude pomalu u konce.
  2. Dagoberd

    Damasko heaven

    I ty Brute?! Fajfky odpočívají v šuplíku. Opět jsem se stal obětí vlastní lenosti: „bude zima, stejně nebudeš mít čas, kdo by se s tím tahal..” Nakonec krásných 12,5st., idelální plácek i čas na dýmkaření, no snad tedy příště.
  3. Dagoberd

    Damasko heaven

    Matouš & Laconico & Konrad & Stanley & Já
  4. Duna 2 s hudbou Hanse Zimmera https://www.csfd.cz/film/1098951-duna-cast-druha/prehled/
  5. Dobrý den! Prodám níže uvedené nože. Kompletní balení, sbírkový stav. Více foto na vyžádání. Zásilkovna po ČR v ceně. 537sgy-1:5000czk, BM Bailout 535-3: 6100czk, BM Bugout karbon 535bk-4:5600czk, BM Bugout hliník Díky za shlédnutí. Zdraví, Dagoberd
  6. Když za mnou přišlo patnáctileté dítko, že zvedá ‘pade na benč’, rozhodl jsem se, že budu ještě chvíli nosit kalhoty doma já. Zahodil jsem tedy půlmaratonské kecky a vrátil se do fitka, do kterého jsem pět let nepáchl. První dva měsíce byly kruté, teď už si to užívám. Legrační je i nová komunita, mlaďáci jsou vystrojeni uzavřenými sluchátky, mobily, nenosí boty a co mě tenzí ani ručníky..zato na sebe lejou před vstupem levné deodoranty a ladí účes. Jakkoli cítím se na -20let, jen ta regenerace je delší.
  7. O tom, že Octavia čtvrté generace je vozidlem pro dobrodružné povahy a řidiče s rozvinutým smyslem pro humor bylo již napsáno mnohé, ale rád přidám dva příběhy. Jeden ze dneška, další se stal kolegovi z práce již dříve. Obě Octy pár měsíců staré… 1. Dashboard nahodile ukazuje nefunkční asistent vyparkování. Servisman: „Jó to o tom Škodovka ví, holt asi podpětí na baterce, no můžete to tady 2-3 dny nechat, ale my s tím stejně nic neuděláme. Auto si tedy vemte zpátky. No já si to nafotím a brnknu vám, až udělaj novej softwér a bude svolávačka. A bacha po dobu zobrazené závady opravdu nefungujou žádný asistenti: front, rear ..” 2. Představte si pátek, plný auto lidí, jedete na Mikulov na vinobraní. Zastavíte na bezince, natankujete, koupíte si párek, pohoda. A ejhle auto nechce odjet od stojanu, respektive odbrzdit, za váma fronta aut… Voláte asistenci, za hoďku dorazí a první co týpek řekne je: a zkoušel jste to urvat? Jako rozkývat? No komedie .
  8. @Lamiczka díkes, už si to tady jedu k odpolednímu kafi
  9. No paráda, díky za reakci. Pokud se časem pochlubíš s dalšími fotkami a přesností, budu rád a modrá jim fakt sedne.
  10. Hmm, pěkné to máš. Nutně potřebuju nějaký bíčbojácký pepsiny ke kraťasům a Glycine mají i verzi GMT. Kde jsi je prosím kupoval? Podepsala se na kvalitě Invicta? Co přesnost, četl jsem hororové příběhy o standardu +25s/den…
  11. Jaký adhd, tihle Dukovi kámoši vypadaj náhodou úplně normálně… Ještě doplním, že zdroj fotek je instagram ghost_note_official
  12. Tak na to lze napsat snad jen: Amen, anebo odpovědět písní: Funk You Muthafunka! Než jsem potkal tadyhle Duka, myslel jsem, že největším prznitelem jazzu je Herbie Hancock, no díky bohu není…
  13. Tyhle dvě fotky, použité pro jiné téma mě baví a tak si je odložím i sem. A děkuju @ATOM za parádní fotky PS2, rád je sem chodím očumovat.
  14. Poslouchám ‘Sunshine of your live’ a nemohu se furt rozhodnout jestli se mi víc líbí od Hendrixe, Ozzyho, anebo snad originál… Zatím vede o fous Hendrix s Claptonem nad Ozzym, anebo ne??
  15. V rámci rozšíření hudebního obzoru jsem přecvakal do Spotify. Diky Duke. Casualties of Jazz
  16. Díkes..nakonec jsem dal na doporučení obchodu, že rozhodnout mají ušiska, takže mám objednány Neo a m50x a teď se bavím výběrem hudby na testování.
  17. Dagoberd

    Damasko heaven

    Jj, mám, šedivej, zelenej, potřebuju ještě černej, černej s proužkem, modrej ehm, asi zkusím i oranž…no pěkně ti děkuju a jestli se odhodlám vyzkoušet i skvělý Londžínsy poděkuje ti i moje paní.
×
×
  • Vytvořit...