Přejít na obsah

Pospec

Členové
  • Příspěvky

    22
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Pospec

  1. Potřebuju opravit hodinky, které si ochutnaly mořskou vodu, kvůli nedokonale dotažené korunce (byla to rychlá přeštelovačka časového pásma během letu a následné nedotažení korunky. Vím že jsem pako. Strojek po orosení mořskou kondenzací stojí. Poptávám rozběhnutí strojku (eta2824) a výměnu osekané lunety spolu s rohatkou a západkou. Mám raději koupit stejné zachovalé bazarové hodinky za 17tis Kč? 

    Budu rád za každou radu.

    Díky P.

     

  2. Potřeboval bych radu zkušených znalců značky. Už delší dobu toužím po SKX007. Potřebuju však hodinky na sport, a to nejvíce na kolo - do terénu. Proto bych rád ideálně sehnal nějaké quartzky, které jsou mým vysněným SKX007 maximálně podobné . Poradí mi někdo nějaký model? Předem díky.

    Pokud se ti líbí SKX007 tak si je klidně kup. Před rokem a půl jsem koupil starší kousek, protože mi bylo líto rasit nový. Nosím je vlastně pořád a bez úhony přežívají ping pong a tenis (na hrající ruce), vodu (i mořskou), řádění na enduru v lese, nespočet setkání s futrama dveří, vrtání příklepovou vrtačkou, nebo výlety na neodpruženým kole. Po tom jak se k nim chovám, si nedokážu představit, co by je mohlo zničit. Jasně že už mám podrápanou vložku lunety, ale u pracantů za cca 2.000,- Kč to nějak neřeším a kdyby jo, tak cena nové vložky mě myslím nepoloží. Mám i dražší hodinky, ale tyhle scuby nosím stejně nejraději pro jejich univerzálnost a dobrou čitelnost. Jenom lumi je nic moc.

×
×
  • Vytvořit...