Přejít na obsah

Ondra.T

Členové_50
  • Příspěvky

    446
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Ondra.T

  1. Za mě vše v pořádku. Kompletní servis Tag Heuer Carrera a i Breitling Colt v pořádku. Ještě jednou díky Kubo. Ondra
  2. Ahoj, kdyby jsi měl zájem. Momentálně jsem dal na servis jedny TH calibre 16...a mohl bych je poté prodat. Mám vyhlídnuté jiné a rád bych to vyměnil. Kdybys měl zájem, napiš. Pošlu ti fotky. Ondra
  3. Jsem čerstvý absolvent VŠE od ledna a mám titul Ing.
  4. Pokud se potkáváte s Vrabym, klidně se rád přidám. Kdyžtak napište SZ... Ondra
  5. udělal bych za rok, jinak já měním vždy po 15 t. km nebo po roce a dávám longlife na 2 roky/30 t. km
  6. Rychlý obchod, vše dle domluvy -> doporučuji + příjemný pokec
  7. Já mám zase dobroz zkušenost. Když jsem něco očekával, volal jsem na svozové depo ve městě. Řekli mi číslo na doručovatelku a já ji zavolal, domluvil. Stačilo párkrát zakrouhlit to, co jsem platil a volá sama, když mi něco má přijít.
  8. Vše dle domluvy, doporučuji! O.
  9. Přítelkyně Béčka přes léto na gumě. O.
  10. největší pecka je ten napis na kufru " ROLLS ROYCE"
  11. A ty máš přímo na letišti nebo jen v Bruselu? Mám tam bráchu s přítelkyní a předpokládám, že se třeba mohou znát z nějakejch českých sešlostí. O.
  12. CLA opravdu ne. Je to tvrdý, nedotáčivý, atd. No není to pravý mergl. Kamarád to měl ještě v AMG paketu a teď to prodává, viz. http://www.tipcar.cz/inzerat/mercedes-benz-cla-220-cdi-amg-paket-1-majit-cz-38400544.html a za dva roky se toho zbavuje, od tý doby je to v prodeji a koupil si passata BiTDI 4motion DSG.
  13. Vraby ty děláš na spořický? Budu v nejbližší době potřebovat technickou...myslím, že ji mam do března.
  14. já s nima v CV taky nemám dobrý zkušenosti...jezdil jsem do Klášterce radši, ikdyž je to stejná firma. V Žatci jsou o dost levnější, jsem koukal na internetu. To auto je nějakej dovoz nebo to už z výroby, že to vinko je nečitelné?
  15. V Chomutově máme naftu ted 23,70 u Globusu, aditivovanou za 24,40...Je to fakt hrozný, když jsem tankoval plnou za 2100-2200 Kč a teď okolo 1200Kč. Je pravda, že dřív jsem bral spíš Maxxmotion nebo nejakou tu lepší od Benziny.
  16. reklamace iphonu...neuznáno...prý mechanicky poškozeno a poté tam uhnutým rohem natekla voda, proto jsou rozlitý barvy na displeji...moje odpověď je to šmejd a opravdu nebudu platit 9,5 tisíce za exchange.... Vyzvednu Telefon bez opravy a doma otevřu, že si to zprovozním...telefon nemá slot na sim kartu a ani není zašroubovanej... šmejdi z istylu...prý at telefon přinesu znova...to určitě...
  17. super průběh, rychlá domluva a uskutečnění
  18. Jednání před týdnem s partnery: Breitling chronomat evolution bicolor Breitling for bentley Zenith el primero chronomaster 1969 a já Omegy Aqua terra chronograph:)
  19. zvládne chlapi:) už jedny měla, ale vykradli jim na odpočívadle obytňák a vzali i hodinky.
  20. Ahoj, jeden známý se mě zeptal, jestli bych mu neporadil s nějakými automaty do 20 tisíc pro manželku. velikost okolo 40mm, většina je právě menší Tissot atd. a bílý cifr plus bílý pásek, ale to by se vyřešilo klidně nějak po. Napadá vás něco? Díky, O.
  21. tak místní člen v tom bazaru pracuje, tak by se mohl vyjádřit. Určitě to čte:)
  22. Já jsem taky v 18 začínal s Tissotkama PRC 200 chronograph automatic. Doteď je mám a rád si je vezmu jednou za čas:)
  23. Za mě maximální spokojenost už po několikaté. Díky. O.
×
×
  • Vytvořit...