Přejít na obsah

lupin

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli lupin

  • Datum narození 6.6.1966

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Loučná nad Desnou

lupin's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Sbírá tu někdo , nebo vlastní nástěnné hodiny.Je tu třeba i nějaká diskuze o nástěnkách..Co mě chytlo hodinové šílenství,tak jsem vytáhl staré pérovky s půdy.Fungují ,ale špatně bijí.Potřebuji typ na opráváře a rád bych prohlédl i nějaké skvosty co vlastníte!Ještě má doma otec dvoje , tak je zkusím od něj vymámit..
  2. lupin

    Poklady mezi veteší

    Super povídání , objevil jsem tento článek až dnes....
  3. Díky tomuto foru u nás doma začla hodinková mánie! Dceři se zalíbily tyto hodinky, které jsme objevili u nás v obchodě! Nikde u nás ani ve světě jsme je na netu nenašli, jen asi jejich domovskou stránku! Můžete někdo poradit nebo dát reference na tyto hodinky.Díky.... http://www.bisset.ch/products.php?id=6&amp...ne&strona=0
  4. Tak jsem mu teď volal.Mám hodinky poslat vše vymění(korunky,tlačítka ,ciferník,ručičky) ,vyleští sklo.Cenové relace O.K.!!!Jsem natěšený ještě jednou díky kucíííííí!A díky za toto forům ,doteď jsem hodinky nenosil a teď tu sedím denně. Na závěr perlička. Otec poljoty koupil přímo vedle Rudého náměstí v Moskvě.Naši tam byli přesně v době ,kdy zemřel ,,soudruh,, Brežněv a výlet se jim nuceně protáhl o dva dny!!!!Hustý co. Tak čau a díky Lupin...
  5. Promiň ,ale furt jsem z toho jelen.Posílal ti materiál nebo ti to i opravoval.Ty ceny jsou super!!!!
  6. Díky za odpovědi.Já měl představu,že bych je panu Sentenskému doručil ,popřípadě i odvezl,dcera studuje v Opavě. A on mě je zkusil popřípadě opravit!? Teď jsem dorazil z práce,zítra mám volno, tak mu určitě zkusím zavolat..
  7. Tak jsem konečně našel diskusi o poljotech,které jsem zdědil po otci.A to díky zjištění čísla.Jinak jsem nic nemohl dlouho najít tak sorry za prudění.Cena už mě je asi taky jasná,zrovna končí jedny na aukru.Zítra volám panu Sentenskýmu.Potřebuji nové sklíčko a korunku na ovládání lunety.Díky klucíííí.
×
×
  • Vytvořit...