Přejít na obsah

skywalker.l

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele skywalker.l

  1. Pokud skutecne nemuzes vyzkouset obe velikosti, coz by bylo nejrozumnejsi, tak za me rozhodne 41. Vzhledem k typu hodinek idealni rozmer. Pochopitelne, ze vetsi hodinky s sirsim remenem budou logicly vazit o neco vic.
  2. Nebe a dudy je spise srovnani Omega vs Rado. Nebo to mam chapat tka, ze LHC povazujes za nizsi level? Ale jako recenze pekna. Prekvapilo me, ze ve srovnani s Omegami takhle obstoji.. Uprime. Ja CaptainCooky mam a jsem spokojen. Ted se ale rozhoduji ohledne nakupu darku a tedy mezi LHC a CC. Mozna i proto, ze jsou ted u Bechyneho za vyprodejovku a cenove vychazi o par tisic levneji nez LHC. Trosku si rikam, jestli LHC nema prece jen lepsi (bytelnejsi) strojek. (Eta 2892). I kdyz s mensi rezervou chodu.
  3. Konkrétně LHC na tahu vs. CC na "rýži". Jaká by byla při výběru vaše preference? Event. pro a proti..
  4. Musím říci, že jsem se docela rozhodoval mezi SO a SOH...Ten milánský tah je moooc dobrej!
  5. Nikdy mi Breitling nic neříkaly. Než jsem je vyzkoušel. Superocean na gumě. Nejpohodlnější hodinky.
  6. Mně se naopak velmi líbí 8-bitová grafika ciferníku.
  7. Mám Seiko koktejlky, strojek 4R35, zprvu velmi přesný, ale cca po roce a půl nabírá cca 30-40s zpoždění/den! Což je podle mého názoru brzy. Než je donesu do servisu, mám radiem řízený Prospexy... 4R řadu strojků už nechci, ale nevím, jestli je na tom řada 6R výrazně lépe.
  8. Přátelé, jsem fanouškem značky Seiko. V této nelehké době se chci potěšit a přemýšlím o nových potápkách. Především pak, zda zvolit Seiko (nejspíše řada SPB ev. Sumo), možná i Alpinisty v limitce a nebo první, lepší Švajc z druhé ruky (Rado Captain Cook, Longines HC...). Srovnávám hrušky s jablkama, to je jasný, ale nemůžu se rozhodnout (i když tady to za mě asi taky nikdo neudělá).
  9. Sám mám značku Seiko rád (a mám jich několik), ale bohužel srovnání s Oris či dokonce Tudor (nemám zatím ani jedny) nesnesou. To už je jiná váhová kategorie. Sám jsem o 63mas přemýšlel, ale ta luneta šejdrem, o které jsem četl u Seiko několikrát, to zabila
  10. Ahoj přátelé, po dlouhém přemítání jsem si udělal radost a pořídil svá první Seika z řady Prospex. Musím říci, že jsem nadšen. Tak trochu mě ke koupi nových hodinek motivoval tenhle web, tak se zde musím pochlubit. Novinkou je pro mě solární pohon i řízení signálem (tam jsem ale nepochopil, jak je to s letním časem.. Protože když nyní hodinky seřídím dle našeho časového pásma, ukazují o hodinu méně..)
×
×
  • Vytvořit...