Přejít na obsah

xvoloda

Členové_50
  • Příspěvky

    345
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele xvoloda

  1. Před hodinou, Kotlick napsal:

    Pokud tě to nezruinuje, tak je to nejlepší co můžeš udělat. Až si sedneš na terasu se sklenkou a doutníkem, tak zapomeneš na všechny starosti co s tím byly a budeš happy.

    Držím pěsti.

    Souhlasím! Na jednu stranu je to peklo (snažím se co nejvíc o svépomoc), na druhou ta satisfakce, když mi v říjnu dodělali střechu za to stála. Teď ještě okna a už to bude trochu dům.

  2. před 15 hodinami, Radek124 napsal:

    Ono si stačí v pravém horním rohu všimnout detailu, že vtipálek (čímž nemyslím Karla) co tu "nezapomenutelnou nabídku" poslal do světa onen inzerát taky sám založil. No nic, doufejme že boží mlejny melou a ten na motorce si ho najde... :thumbsdown_anim:

    Radku, to smazat/editovat/topovat přece vidíš na každém inzerátu i ty. Může to udělat každej, kdo zná heslo

  3. před 1 hodinou, kuncák7 napsal:

    No, jsem z Prahy a Mechov si ve finále přeju a to ze stejných důvodu, jako nechci Zlín v extralize. Lakatoš je v menším Leška a Balaštík z minulosti, tak asi tak.

    Zlín je asi pořád trochu nemocnej, ale Vsetín bohužel vyřadil. Mimochodem taky hezká série. Kladno za mě na extraligu nemá a JJ to už nezachrání. Leška, Balaštík a Čajánek nebyli nic extra, ale sígr je v každým týmu (Pospíšil, Rákos, Smoleňák, Ševce, kdysi Koreis atd).

    Pokud to nejde za hranu fair-play mají tihle borci pozitivní vliv na spád zápasů a divácký zážitek. 
     

    Budu respektovat libovolného vítěze, hlavně že je extraliga takhle vyrovnaná  a zábavná. A Sparta venku je samo heezkej bonus :)

  4. Před hodinou, j.ocvirk napsal:

    Lykan: to sem prave cetl, ze jsou stim problemy... tak na to asi seru.

    Mamenec: aktualne 2 roky po komplet rekonstrukci, drazice 210l.. no a vezme cca 5 MWh / rocne.. tak proto dam 120l, to nam bude stacit..

    A kolik vás je v domácnosti? My máme 120 litrů tatramat pro pět lidí. Dva dospělí, děti 8,6,4. V rámci boje s Putinem jsem ubral na 65 stupňů a nikdo netrpí 

  5. před 30 minutami, vwtyp11 napsal:

    Dobre, uplatnujeme tedy kolektivní vinu.

    ihned zapalim svou sbírku porsche, prece jen jsou to nazi káry:)

    porad mě zajima, kde bys teda hrál? 2.francouzská? Za párek na rybníku? Polska liga?

    Já bych se hlavně na jeho místě snažil uspět na tom kempu za mořem... pak by se mohl vrátit zpátky do ĆR/SR extraligy a neměl by žádný mediální oplétačky...
    Když tady kluci píšou, že by ho nebrali, tak napiš, že ty bys ho bral a tečka. Nějaký varianty o párku jsou mimo mísu.

    Všichni tady řeší, že ho neměl podepsat Třinec. To jaký varianty měl Buček v ruce a jak si to dojebal je především jeho zásluha (i jeho agenta)

  6. Měl jsem Nexeny jako originál gumy na Hyundai i40, byly to teda letní. Byl jsem s nima spokojen, pokud žena nemá přemotorovanou zadokolku, je podle mě jedno, co jí koupíš. Navíc kolikrát to auto uvidí sníh, v Brně možná jednou. Takže za mě určitě nový, určitě zimní, ale klidně i Nexen. Mrkni ještě na Sawa Eskimo HP2, dobrý zkušenosti na třech autech (jedno z nich bylo E46 se zadním náhonem), poměr cena-výkon bezkonkurenční

  7. před 4 hodinami, kuncák7 napsal:

     

    Sám taky úplně nemusím, když Slavie hraje pohár a v zahraničí vyjde článek o stadionu na Letné a slavné tradici Sparty.

    Já myslím, že to nebude dlouho trvat a Slávie zase poháry hrát nebude :)

    Myslím, že doby naplněných rozpočtů budou brzy zapomenuty a to obecně, ne jenom ve Slávii. 

     

    Co se týče hokeje, je mi celkem jedno, na jakou jdu soutěž, půjdu na Znojmo na druhou ligu, občas se dostanu do Třebíče na první a na jeden dva zápasy zvládám v sezóně i Kometu. Když se mě někdo ptá komu fandím, odpovídám, že dobrému hokeji :)
    Nicméně taková ta sousedská/konkurenční pošťuchovaná k tomu patří a je to to koření. 

×
×
  • Vytvořit...