Přejít na obsah

igorio

Členové_50
  • Příspěvky

    70
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele igorio

  1. Perrelet upravil strojek ETA2892A2 a vysledek - automat s mimostredkou + BIG DATE: Perrelet P-061
  2. Ten "mech" jim slusi!!! A kdy bude aspon mala recenze na Marviny?
  3. A co tak podivat do sekce "Prodej, akce a nabídky obchodníků"? Jeden tam je!!!
  4. Co me prave (včera) nastvalo? Navsteva dealera od Centropol Energy(ja se pak zjistilo), ktery se choval jako zastupce CEZ a papiry mel od BLIK!!!
  5. Obch.R - ZENO, Tech.R - Longines, Gen.R - neco maleho a zluteho na kuze
  6. igorio

    MARVIN M112

    Asi od 850$. Na www.alltime.ru jsem nasel od 26670rub az po 38780rub - ruzove s naramkem
  7. Krasne oblekovky od Marvin: Movement Swiss mechanical hand winding - ETA 2801 Features 3 hands, 17 jewels, 42 hours running time Case ? 44mm, 316L stainless steel, see-through case back Glass Scratch resistant sapphire glass Water-resistance 50 meters / 160 feet Fotky - stranky MARVIN
  8. Manzelka ma STEEL (UNI) a jsou OK.
  9. Nový farář byl před svým prvním kázáním tak nervózní, že skoro ani nemohl mluvit. Příští neděli, před druhým kázáním, se zeptal přítomného arcibiskupa, co má dělat, aby se uvolnil. Ten mu poradil: "Kápněte si do vody trochu vodky, uvidíte, že po pár hltech budete trochu klidnější." Farář poslechl a skutečně, cítil se tak dobře, že by dokázal mluvit i ve vichřici. Po bohoslužbě se vrátil do sakristie, kde našel lístek od arcibiskupa: Vážený Otče: Příště si nalijte vodku do vody, ne vodu do vodky. V dalším připojuji pár poznámek, aby se neopakovalo to, co jsem viděl na dnešní mši: Na okraj kalicha není nutné dávat kolečko citrónu. Ty kabinky v boční lodi jsou zpovědnice, ne toalety. Snažte se neopírat o obraz Panny Marie, a už vůbec ji nemusíte objímat a líbat. Máme 10 přikázání, ne 12. Apoštolů bylo 12, ne 7, a žádný z nich nebyl trpaslík. Našeho Pána Ježíše Krista a Jeho Apoštoly nenazýváme "JC& His Boys". Ježíš Kristus byl pomazaný, nikoliv namazaný Svatému Kříži neříkáme "Velký Téčko" David porazil Goliáše prakem a kamenem, není pravda, že by ho "dojebal", ani mu nedal "lekci na kterou do smrti nezapomněl". Svatého Otce sa nesluší nazývat "Papa Ratzi". Bin Ládin neměl prsty v Ježíšově smrti. Svěcená voda je na požehnání, nikoliv na osvěžení zátylku. Nikdy se nemodlete vsedě na schodech před oltářem. Hostie nejsou chipsy, tedy je nepřikusujeme k vínu, ale rozdáme věřícím. Věřící vhazují příspěvky do pokladničky dobrovolně, nápis: "Vaše spropitné je můj plat" je tedy na pokladničce zcela zbytečný. Hříšníci půjdou do pekla, ne do p..i. Při otčenáši je možno zvedat ruce k nebesům, ale ne se kývat do vlny. Vaši iniciativu, aby si všichni přítomní zatancovali, hodnotím kladně, ale dělat vláček po celém kostele, to nemusíte. DŮLEŽITÉ: Ten, co seděl v koutě u oltáře, a o kterém jste tvrdil, že to je "buzík v sukni" a "transvestita bez mejkapu", to jsem byl já. Doufám, že do příští neděle tyto nedostatky napravíte. Jinak, na první kázání to bylo celkem dobré. S pozdravem, Arcibiskup
  10. A co STOWA ANTEA (390, 365, Automatic)? anebo STOWA ANTEA KLEINE SEKUNDE?
  11. igorio

    NIGHTSHOTS

    Pravidla: 1) Každý člen fóra se ucastni s neomezenym poctem fotografii...
  12. igorio

    NIGHTSHOTS

    ...honem do prace!!! (anebo do supliku?)
  13. igorio

    NIGHTSHOTS

    ......... Pravidla: 1) Každý člen fóra se ucastni s neomezenym poctem fotografii, ktere mi zasle formou SZ (mozno postupne ci najednou). 2) Finalni snimek se autor zavazuje dodat ve velikosti, kde bude kratsi strana snimku minimalne 2000 pixelu, RGB, *.TIF, *.PSD, *.EPS, *.JPG (bez ztratove komprese). 3) Kazdy soutezni prispevek bude obsahovat min. jednu fotografii v rozliseni 1024x768 (nebo 1024x680) pixelu, plus vyrez ze snimku 1:1 v rozliseni 800x600 pixelu pro porovnani hloubky ostrosti, sumu, apod.
  14. ... Jak sám píše, ani vlastně neví, kolik má hodinek OT: ...PRAHA ? Jsou všude kolem nás, v metru, na ulici, v restauracích. Většinou vypadají jako bohatí zahraniční turisté. Mají na sobě značkové oblečení, zlaté šperky, drahé hodinky. Občas se zeptají na cestu a než jim odpovíte, připraví vás o peněženku, mobil, doklady či cokoliv cenného, co máte právě u sebe. Po stopách kapsářů v centru metropole se každý den vydávají detektivové z ?kapsa týmu? policie Prahy 1.
×
×
  • Vytvořit...