Přejít na obsah

Kaktus22

Členové
  • Příspěvky

    15
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

399 zobrazení profilu

Kaktus22's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravim chronomagy, mohl bych Vas pozadat o radu kde by se dali vyzkouset Moonwatche v Ostrave a okoli? Nejsem si totiz jisty svou sirkou zapesti.
  2. Kaktus22

    Seiko Legenda - Želvy

    Zdar, koukam na Krokodyla dundee 2 a hle. Kdo z mistnich pacientu pozna o jake hodinky se jedna?
  3. Kaktus22

    Seiko Legenda - Želvy

    Musím se podělit o dnešní ranní zážitek. Včera jsem si chtěl spravit čas. Každý den +15s, takže brzy jdou dost napřed. Nicméně nejsem autobusák, spíš nedochvilný, takže pro mě cajk. Chci udělat korekci času. Odšroubuji korunku, počkám si na celou, cca 59s, klasika. V tom telefón, šéf, dílna, telefón, jednání, domů, spát, vztávat, do sprchy, osušit hodinky a ku_va! Odšroubovaná korunka. Takže nedochvilný deb_l. Zkusím fén jestli se orosí sklíčko. Fénuju, nic. Zašroubuju korunku, dám na ruku, nosím celý den a pořád nic. Žádné zapaření, vuf. Tolik ke kvalitě Seiko.
  4. Monstra z 2013 vypadaji jako pusa cerva plna zubu. Ty me hrozne berou.Ze jsem tu kdy lezl.
  5. A komu tim prospejes,co?! Vychazel jsem z googlu.Kdyz jsem vybiral, chtel jsem vedet jak vypadaji na ruce a vyskakovali mi tyto osoby.Chapu, ze argumentem na tomto foru se vzdy poustim na tenky led. Takze tady uz to tvrdit nebudu, nicmene v okoli svych znamych o tehle informaci pomlcim.
  6. Mas pravdu, poor mans watch to vystihuje, zrovna tak dlouhe shrnuti od Instanta.S nim jsem teda vnitrne nesouhlasil a v hlave vykrikoval ale ani ne po tydnu uznavam, ze ma pravdu.Ma takove hlubokomyslna debilne podana lidska moudra.Rozhodne celebrita Chrona ktera me bavi. Zelvy a kupu jinych veci jsem si koupil prave z duvodu lace.Procetl recenze udelal pruzkum a potom koupil to nej cena/vykon na co mam.Kazdy z nas to tak dela a kupuje si to nej na co ma.Zelvy mel navic na ruce Mick Jager, Martin Shean v Apocalypse, kytarysta Queenu a dalsi. Koupil jsem si hodinky s automatem, historii a opravdu z toho nic vic nedelam.To posledni zminene je navic a tvori to hezky pribeh k hodinkam. To hlavni je mit z toho radost.Radost z aktualniho stavu.Pokud to tak neni, nebude to ani po koupi Omeg,Patku,... Protoze nikde neni psane, ze po dosazeni stropu mozneho dojde k nirvane.Proto potom ctu jak ma toho nekdo plne supliky a tri gs a jak k tomu kazdy jednou dojde. Ani si nemyslim, ze za to muze propracovana medialni masaz jako podstata lidske povahy se za necim hnat.Me Zelvy nosi radost a jsme u Instantova shrnuti kde psal neco jako ,,krasa pohledet a proslunena louka,, Presne pro ty jeho hluboke moudra ho tady mam i nemam rad. Takze davam opet za pravdu vsem + pripominku, ze Seiko je fajn a budme radi, ze je mame na ruce.
  7. Na to ti nejlepe odpovi Lucid. Je to J verze.
  8. Jsem totalne hrdy majitel (Zelv).Rano kdyz vstanu, doslova se tesim az je dam na ruku.Pres den se neubranim na ne jen tak koukat.Zazivam jiz mesic neustaly pocit radosti, ktery zesiluje. Zena uz me vypraveni nechce ani slyset. Proste pacient jako hrom. 99% lidi s kterymi se setkavam nemaji o hodinkach ani paru a pro ne jsem blazen co utratil 6,5 za hodinky. Tady k smichu ale v realnem zivote si s Seiko na ruce pripadam opravdu dobre.
  9. 21.12. Vecer zaplaceno 22.12. Odeslano smer CZ 27.12. Prevzeti vymenovaci postou 28.12. Vystup z vym. posty 2.1. Na ruce Vse v poradku a bez zbytecnych ... Freeship v krabicce plne polystyrenu a hodinky v bublinkove folii. Seiko SRP777J1, moje prvni poradne hodinky, v navalu emoci radeji jeste nebudu nic psat.Jen bych tady vsem chtel podekovat a to hlavne Lucidovi za navedeni.
  10. Kaktus22

    Seiko Legenda - Želvy

    Prosustroval jsem forum, nasel sekci eshopy a uz jsem opet v obraze.Zvazim tri moznosti. Cz 10500, EU 8900+doprava, sky\creation 6500 pokud projde, 8500 pokud ne. Zaruku uvadi vseci.Diky za odpoved.Uz bych nerad zahlcoval vlakno.
  11. Kaktus22

    Seiko Legenda - Želvy

    Ahoj, jsem tady novy.Teda ctu Vas uz 3-4 mesice a dekuji Vam za osvetu ale tak trochu Vas nemam rad, protoze z meho jasneho vyberu Orient Mako, vznikly SKX no a ted neco cim jsem vzdycky opovrhoval ale stalo se mi to co Vam vsem, omylem jsem si je zkusil. Zbytek zkratim, pod vase nazory tady bych se jen podepsal. Ted Vas ovsem prosim o radu.Budou to me prvni automaty a nechci si zkazit radost.Doporucili byste mi overeny zahranicni web, kde si muzu Zelvy objednat? Spocital jsem si v jine Vasi sekci, ze pokud na me celnici prijdou a zaplatim vypalne, dopravu(statu? I kdyz hodinky dorazily, takze jaksik tu dopravu uz asi nekdo platil,ze?) clo a hlavne dph porad usetrim 2000 proti obchodu + je tady moznost, ze me nevyhmatnou kdyz ted toho asi nemaji malo. Diky a piste fotte dal
×
×
  • Vytvořit...