Přejít na obsah

Heini

Členové_50
  • Příspěvky

    184
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Heini

  1. Náš bengálský kocour Gary.
  2. Jé, tyhle jsem kdysi měl. Krása. Kdyby byly někdy na prodej, měl bych asi zájem.
  3. A ničí to i viry? Všude píší jen bakterie.
  4. https://www.creationwatches.com/products/ratio-watches-431/ Tady jsem je koupil, mají jich více druhů.
  5. Ratio ll freediver profesional. Za 69 euro pěkné hodinky, tiká tam snad něco od Seika. Vteřinovka skáče po indexech. Šroubovací korunka, nerez pouzdro, safír, bez korunky 43 mm průměr. Gumový řemínek je strašně dlouhý a tuhý, vyměnil jsem ho za hadr. Krásná lumi, která vydrží celou noc. Koupil jsem je ze zvědavosti a jsem překvapen poměrně kvalitním zpracováním.
  6. Děkuji, po manuální synchronizaci se asi "chytly", RCVD se mi teď už na displeji zobrazuje pořád, takže předpokládám, že se každou noc synchronizují automaticky.
  7. Zdravím, stal jsem se také majitelem těchto hodinek, možná že jsem tu jediný, který je neměl. Nastavil jsem home city Berlín, doufám že je to tak správně. Tímto se aktivuje automaticky seřízení rádiem? A měly by se mi seřizovat jen v noci? Potvrzení úspěšného seřízení je nápis na displeji RCVD? Pokud ano, tak se mi to neděje. Mám tedy něco nastaveno špatně? Děkuji za odpověď.
  8. Já to mám taky, ale netuším, jestli se s tím smířím, i když jsou to jinak pěkné hodinky. Samozřejmě jsem to předem netušil a Seiko mi tohle nedělá. Už jsem i koketoval s myšlenkou amputace vteřinovky. Prostě se rád koukám o něco déle na automaty, pokud je mám na ruce a sledovat kulhající vteřinovku mě moc netěší.
  9. Má je můj švagr. Z dálky vypadají normálně, z blízka už je to horší, taky plast působí lacině a nápisy na něm jsou setřené. O vodotěsnosti si může nechat jen zdát. Displej je hůř čitelný. Ale fungují mu a nestěžuje si.
  10. Heini

    Citizen na ruce...

    Oranžová k oranžové...
  11. Ano, já auto obejdu po zamčení 4x a pak se ještě 2x vrátím. Opravdu za to nemůžu, mám to tak se všemi zámky. Ale doktor říkal, že to na invalidní důchod není.
  12. A dělá to jen tobě, nebo i ostatním členům rodiny. Tohle nebude o energii, ale o boji o postavení ve smečce ( rodině). Náš to samé dělal nejmladší dceři, vybral si ji asi jako nejslabšího člena. Nechtěl být pravděpodobně ten poslední. Šel ji po nohách, ale já mu stříhám drápy tak to nebylo do krve a nekousal. Pokaždé když to udělal, pokud jsem byl nablízku, jsem na něj syknul, to je moje znamení směrem k němu, že se mi jedno chování nelíbí a mrskul jsem po něm molitanový míček. On moc dobře věděl, že to nesmí. Bohužel u koček, protože to jsou osobnosti trvá všechno déle, takže odnaučit ho toto trvalo asi 3 měsíce a ještě občas to udělá, i když jen v náznaku. Občas s ním "bojuji", mám tedy navlečenou dlouhou silnou rukavici a nechám ho "vyhrát". On odejde hrdý a spokojený že nad někým zvítězil (nad rukavicí). Je to lovec a občas musí něco ulovit, když je jen indoorový.
  13. Tomu se říká stádový efekt. Bohužel na parkovišti typický jev. Zabránit se tomu dá snad jen tím, stoupnout si přes 2 parkovací místa a nemyslet na to, co říkají ti ostatní o debilovi, co neumí parkovat.
  14. Za cca 11 600 máš nové z ČR se zárukou. Za 9,9 bych do toho asi nešel.
  15. Mám tyhle, už cca 20 let. Několikrát už i spadli ze zdi a vysypaly se kolečka a jsou zezadu i uštíplé a lepené. Kolečka jsem poskládal zpět a furt šlapou. Trochu se tedy předcházejí, cca 2 min za měsíc. Už jsem i koukal po nových, ale ty s lumi vypadají dobře, budu o nich přemýšlet.
  16. Mají f-ci perfekt date, po stisknutí korunky vteřinovka ukáže datum na cifru. Jedny takové s touto f-cí mám, ale není to ono, špatně se datum odečítá a ještě se při tom zapne osvětlení.
×
×
  • Vytvořit...