Přejít na obsah

mikaere

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

mikaere's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. No musím uznat, že po shlédnutí toho videa už se mi taky nelíbí
  2. Určitě na tom bude dost pravdy. Uvažuji teda že bych ustoupil z těch skeletonů, ale ještě se zeptám co třeba ty Oris co tu dával Harvey? Dobrá značka a nepřijdou mi zase tak extrémně extravagantní http://www.gemnation.com/watches/Oris-Artelier-Translucent-Skeleton-73476844051MB-43661.html
  3. Určitě na tom bude dost pravdy. Uvažuji teda že bych ustoupil z těch skeletonů, ale ještě se zeptám co třeba ty Oris co tu dával Harvey? Dobrá značka a nepřijdou mi zase tak extrémně extravagantní http://www.gemnation.com/watches/Oris-Artelier-Translucent-Skeleton-73476844051MB-43661.html
  4. Ty Rotary mě hodně zaujaly. Máš s nima prosím nějakou osobní zkušenost? Koukal jsem, že tam jsou i kusy kolem 8K, což by pro mě mohla být třeba varianta mít je opravdu jen jako "volnočasové" a do práce zvolit decentnější. Případně kdybych je odložil do šuplíku , tak by mě to tak "nebolelo"
  5. Díky za reakce. Abych to teda upřesnil, jde mi o nějaké nevšední hodinky, které budou mít alespoň určitou míru kvality přímo úměrnou ceně. Všední dny trávím schůzkami s majiteli firem a finančními řediteli. Hodinky pro mě mají být vkusným doplňkem k obleku. Doposud jsem nosil "obyčejné" Festiny s hnědým páskem a nepřišlo mi, že by někdy někoho pohoršily. Rád bych ale udělal krok k nějakým "opravdovějším" hodinkám, ale rád bych do nich prolnul trošku rebelství (protože je mi jenom necelých 27) a tady je to trošku tenký led, protože co je pro jednoho zajímavé, je pro druhého laciné nebo přeplácané. Mě by fakt asi lákala nějaká část viditelného strojku, tmavý nebo světlý ciferník, zajímavé detaily, nějaké extra barvy se mi nelíbí. Přidávám pár fotek, co mě třeba zaujalo. Jenže hold to jsou Ingersoll a Earnshaw, což nejsou značky od kterých bych chtěl koupit. Tak hledám alternativu u nějaké renomovanější značky.
  6. Ahoj všem, jsem tu nový, než jsem se rozhodl založit nové vlákno, tak jsem poctivě pročítal, ale nenašel jsem odpověď na moji otázku. Chci si pořídit hodinky v cenové kategorii 10 - 15K, jenže se mi líbí výrazný design, třeba různé typy otevřeného pohledu na strojek. Ale když už nějakou značku v podobné cenové relaci najdu a hodím ji zde do vyhledávání, najdu na ni jen kritiku (viz třeba Ingersoll). Kamarád mi doporučuje Seika, ale na mě jsou moc "nudné". Dají se tedy sehnat vzhledem zajímavé hodinky, které jsou zároveň kvalitní a člověk se nemusí pohybovat v řádech statisíců? Mám drobnou ruku, takže mohou být menší, nejlépe s koženým řemínkem. Předem díky za tipy :-)
×
×
  • Vytvořit...