Přejít na obsah

Vlcacka

Členové_50
  • Příspěvky

    130
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Vlcacka

  1. Tak on tam říká, aby byli lidi trpěliví. Takže asi věří, že opadne.
  2. Taky si myslím, a evidentně nejsem na fóru sama, což je super. Tenhle Centropen 5270 přišel ve stejný den, co jsem si vyzvedla ty Citizeny, tak to bylo nějaké to znamení nebo co... :-) Junghansům jsem nechala dát nové sklíčko, krásně prokoukly. Mám radost, zasloužily si to. Posledním přírůstkem jsou modré Hulky, ale pouzdro i cifr v tragickém stavu. Jsem pitomá, neprohlídla jsem si dobře fotky. Nicméně lepší pouzdro chyceno u pana Hovorky v antíku a cifr (sic poškrábaný ale neolezlý) na Aukru. Celkem štěstí... A na třetí fotce jsou Esperanta, která jsem nechala opravit a dala synovci k narozeninám. Měl radost, bude je nosit jako oblekovky.
  3. Ha ha, nad koupí dřevěných hodinek jsem uvažovala. Ještěže JEN uvažovala. Mně asi jedna indická lidová tvořivost přijde brzy, jen to nebylo od Inda na eBay, ale od nějakýho Pražáka na Aukru. No nic. Jsem ráda, že je v pořádku a zpět.
  4. Moje srdce zatoužilo po něčem hranatém a výsledkem jsou tyhle Citizen - nekomplikované quartzky...
  5. Dnes mi v poště přistály tyhle parádní Kiple.
  6. @KatkaB Kdybys po nich nějak neodkladně toužila, tak ti je případně přenechám, byl to jen takový impulzivní nákup, spíš z legrace. Ale mají dost poškrábané sklíčko. Mně to nevadí, já tyhle "jizvy z boje" mám ráda, aspoň je vidět, že se ta věc používala.
  7. Poslední kousek - švýcarské Rotary s naprosto úžasným ciferníkem.
  8. @Tenglis Přepošlu to Kotletovi. :-D
  9. A dnes vyzvednuty z opravy sovětské mašiny - Vostoky s fialovým ciferníkem mě hrozně okouzlily a Poljoty... protože modrá. :-)
  10. @Gombo Ty vystouplý indexy jsou boží! :-)
  11. @donseladon Já je naprosto nekriticky zbožňuju. :-) Poslední přírůstek - Kienzle.
  12. Hm, tak zrovna video o DW hodinkách bylo velmi vtipné a v mých očích skvěle podložené fakty, proč jsou ty hodinky šrot...
  13. TGV zbožňuju. Jeho vtipy, jeho maximální snahu pro objektivitu u hodinek z různých cenových hladin, o tom, jak krásně mluví o své ženě... vzhledem k tomu, že má drobnější zápěstí, spoustu z jím vybraných kousků bych radostně nosila i já. :-) Zkoušela jsem i jiné, ale on je mi projevem nejmilejší. A pak Teddy Baldassarre. Tyhle dva sleduju (zatím, jsem zelenáč) nejvíce.
  14. V týdnu mi dorazily ještě tyhle Junghansy. Taky otřískaný životem...
  15. @colommbo Jojo, tenhle druh skeletonů byl, jak to vypadá, v padesátých ve Švýcarsku celkem hit... Ad hvězdičky, mám tuhle trosku, chci si to nechat zkusit dát do provozu, jen tu značku jsem nikde nenašla.
  16. Proti těm vašim zázrakům spíš nic, než moc, ale já je zbožňuju.
  17. Delmont Skeleton z roku 1955 dnes dostaly konečně pásek.
  18. A dneska přiletěly jedny postarší Junghansy...
  19. Jen tak pro legraci - Swatch Tweed z roku 1992
  20. @colommbo Jojo, to máš pravdu, až mě to bude hodně štvát, sklíčko nechám vyměnit. Samozřejmě to hodně vytáhl blesk, na světle jsou v pohodě čitelné...
  21. Carpentiery dostaly dneska konečně pásek...
×
×
  • Vytvořit...