Přejít na obsah

SonGo

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

224 zobrazení profilu

SonGo's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. SonGo

    Omega hodinky - rada

    Jak říká marecenator, já k hodinkám vztah nemám, jsou v krabičce už přes 15 let a nikdo ji ani jednou neotevřel, a ani je nikdy nebudu nosit/vystavovat/hladit je Jde mi spíš o to, jestli za 20 let, až budu mít potomky, budou mít hodinky vyšší hodnotu (2x, 3x...???), nebo spíše ne. Nemám úplně nouzi o peníze, ale samozřejmě by mi v rekonstrukci teď pomohly.
  2. Zdravím vás. Dostali se mi do rukou hodinky, které mi věnovala rodina s tím, že je mám prodat a peníze vrazit do rekonstrukce. To se lehko řekne - v hodinkách se nevyznám, nevím, jakou zrovna tyto mají hodnotu atd. Vím, že byly kupované v osmdesátých letech, na záručním listu svítí 4200 KČS. Jak postupovat při zjišťování hodnoty a případného prodeje? Nebo je lepší hodinky uložit jako investici?
  3. Pardon kluci, jsem na tomto fóru poprvé a nevšiml jsem si, že je tu i sekce starých hodinek. Proč hned tak zhurta?... Nicméně, update, už se mi podařilo je otevřít, chtělo to trochu zatlačit. (foto) Na vnitřní straně je napsáno "fine silver" a číslo 96387. Víc nic.
  4. Zdravím zdejší experty na staré hodinky. Při vyklízení půdy jsem narazil na tento kousek, ale vůbec si netroufnu odhadnout, jak jsou staré a jakou mají hodnotu. Dokonce nevím, jestli se do nich lze nějak dostat, nepřišel jsem na to. Nicméně, fungují. Co vy na to?
  5. Dostali se mi do rukou tyhle nádherné hodinky, ale nejsem vůbec schopen identifikovat jejich stáří a hodnotu. Poradíte?
×
×
  • Vytvořit...