Přejít na obsah

JoyStick

Členové_50
  • Příspěvky

    3 830
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele JoyStick

  1. @Radek124 Je to v tomto případě “moje” slátanina těch 10 obrázků, protože vkládat sem deseti obrázkový příběh mi nepřišlo úplně vhodné. Mimo jiné z toho důvodu co píšeš.
    Nevytvořil jsem ho, jen jsem ho dal do “prezentovatelné” formy. Jasně, mohl jsem to dát na imgur nebo clickpix nebo jinou službu a dát sem link, ale to mi také jaksi nepřišlo jako úplně vhodná cesta.

  2. @Bert Zdroj čeho? Těch falšovaných dat? To si snad na tom internetu najdeš, je toho tuna, vkládat to sem nehodlám.

    @vojta1 No takže víš sám, dál to nemusím rozvádět.
    Já mám zásadní problém s prezentací těch dat, protože každá strana prezentuje v podstatě jen to, co se jim hodí do krámu. Zmínil si že se v datech cítíš kovaný, čili je Ti naprosto jasné, jak snadné je zmanipulovat pohled na data (ani ne nutně tak ty data, i když v rámci covid šílenství docházelo a dochází ve velkém i k tomu), stačí najít ten správný pohled na ta data, která chceš prezentovat a vždycky to půjde tak jak si Ty zrovna přeješ.

  3. @M.K. Ano. Pokud nevíš, tak Pfizer vyvinul vakcinu s nedokončenou třetí fází, falšoval klinické testy a záměrně zamlčoval závažné vedlejší účinky, žádná z těch vakcin není schválená, protože žádná z nich nemá ani ty základní bezpečnostní prověrky, nikdo nezná dlouhodobé účinky, atd atd.
    Navíc vyvíjel virus jako takový, v současné době má 4 bývalé vysoké funkcionáře FDA ve svém nejužším vedení a takhle bych mohl pokračovat.

    @vojta1 Vůbec Tě neberu jako demagoga, naopak největší užitek vždy vzejde z civilizované diskuse opačných názorů. A přesně jak píšeš, místo racionálních diskusí a argumentace, se celá společnost nechává vmanipulovat do totální polarizace, buď si s námi, nebo proti nám. Samozřejmě je to celé řízené a motivované strachem, protože tak se vládne nejlépe.

    Já zaměstnance mám a mám přesně opačný názor než Ty. A díky bohu nejsem sám, jinak bych už asi neměl co do huby. :) 

    Burešova rozhodnutí o tom co zavřít a nezavřít byla motivována čistě penězi do jeho vlastní kapsy. Nebudu k tomu psát nic víc, informace mám přímo od zdroje, vím jak to probíhalo a co tam padalo za debilní argumenty, takže buď má každý kritické myšlení sám za sebe a dokáže si ty informace dohledat z obou stran debaty, nebo ne a pak nemá ani smysl to rozvádět.

  4. před 1 minutou, vojta1 napsal:

    Hele jo, napriklad u policie mas taky nejake fyzicke pozadavky a zdravotni, to si myslim, ze je podovne. Stejne armada, jde proste o nejaka pravidla, delat tam nemusis. To je dost rozdil ne nez kdyz to das plosne u vsechn nebo veku atd.. nemuzes si vybrat jestli Ti je 60+ ale policajt....

    K tomuhle by me teda zajimalo jak treba k MP delaji fyzicku, protoze tak 30% z nich neda jeden zdvih a nekteri nevylezou ani schody si myslim. U statni o kus lepsi, ale taky 😄

    paradoxne kamos na policejnim reditelstvi, co je pravnik a musi plnit fyzicke testy (to je zrovna nesmysl), tak patri mezi 1% nejlepsich. Ale tak to neni moje starost... jen ze zrovna ockovani aby jim nechybeli policiste atd v regionech mi prijde rozumne. A kdo dela ve zdravotnictvi a neni ockovany je taky ostuda. 

    Díky, úvaha se mi to zdá rozumná, i když s ní nesouhlasím. Nevidím paralelu v tom narvat do sebe neprověřenou látku ze zfalšofaného výzkumu s tak obřím politickým tlakem a schopností vojáka udělat 10 přítahů. Fyzické požadavky Ti jaksi fyzicky brání ve výkonu, kdežto absence vakciny nikoliv. Jsem asi pro, aby to byl “šance zlepšující parametr” při aplikaci uchazeče o zaměstnání, ale nikoliv mandatorní věc. Ať už kdekoliv, i u těch zdravotníků. Je to velice těžký zásah do integrity jedince a nikdo nemá právo druhého nutit k požití něčeho, co nechce.

    Navíc mám obavy, a bohužel asi celkem oprávněné, že to vytvoří velmi nebezpečný precedenc pro zbytek země. Jakmile se to začne normově týkat jedné skupiny, tak budou jisté mocenské vrstvy vytvářet další a větší tlak na zbytek populace, případně na daleko širší záběr profesí. Protože ten “argument proč ano” se vždycky nějaký najde, že.. 

    K fyzičce MP apod. můžu napsat jen toliko, že tam projde lecos a nikdo se tomu moc nediví, protože je objektivně MP k ničemu. Kamarád z URNY mi popisoval co musí plnit oni a ilustroval to na jednom příkladu, kdy leželi ve 4 pod rozžhavenou střechou v létě 3 dny v kuse a nesměli se hnout. Já bych leknul po jednom odpoledni.

  5. před 11 hodinami, x591 napsal:

    Během jednoho dne se úleva z ukončeného dědického řízení  proměnila v peklo - aneb 50% vlastnictví a rodinné dojmy a pojmy.

    Btw, není to někdo, kdo rozumí případným výkupům nemovitostí, kde není možná dohoda s druhým vlastníkem?

    Řešil jsem něco podobného v rodině v rámci rozvodu několik let zpět. Pokud chceš, ozvi se do SZ, popíšu Ti zkušenosti a případně Ti můžu dát kontakt na některého známého realiťáka, popř právníka.

  6. @DavidLC Nechci naprosto nic konkrétního, o Lexusu vim hovno, takže se voptám lidí co vim že ví a uvidíme.
    Furt je to starej pekáč, tak k tomu i přistupuju, nicméně věřim v superioritu Japončíků a jejich výrobních procesů. Toyota umí jezdit několik hodin bez oleje, neumim si představit usmrcenou Toyku, Lexus vlastně taky ne. Takže super tip a díky za něj všem co ho zmiňovali.

  7. To musíš nechat hádat dýl než 15 minut čéče. Sice to mám připlý, ale když nesedim u velký vobrazofky, tak do toho čumim sporadicky. Ale dobrý. :) 

    @Maxel šéfe ty hrany tam těžce neladí, croquette příště bych prosil :D (jinak sem si zrovinka dneska řikal, kdy že nastane čas tomu sušáku. Já se furt nemám k nakoupení vakuovačky a ruksaků na to staření v lednici, tak halt sem vodsouzenej k hospodám. Ale KA standmixer mi trvalo koupit pouhých 8 let a na tohle se chystám chcíplý 3, takže ještě pod limitem :D 

  8. před 4 minutami, decebal napsal:

    Ta V8 je jediný motor, se kterým XC90 opravdu jede, pár jsem jich vyzkoušel. Bohužel je jich u nás málo. 

    No a rozložení váhy a chování v zatáčkách a krizových situacích je jaké? Pokud máš osobní zkušenost, což píšeš že máš dokonce s více kusy, tak by mě moc zajímal detail Tvého hodnocení.

  9. před 8 hodinami, vojta1 napsal:

    Jinak ja jsem zasadne proti povinemu ockovani, ockovani deti...a to co se deje nekdy je k zbliti. Viz treba reakce na Janecka na Slavikovi. A to si myslim, ze Janecek je ultra blazen, ale to tahani spiny, lzi a demagogie. Rekne, ze nechce ockovat deti a pry je antiwaxer a nema penize (pac si pujcil 300mil u banky), jak ho vyhodili z neuronu atd..nechutne...

    Potom porad souhlasim s tim co napsali Tuma s Hamplem na zacatku pandemie.

    Ale... pro pov. ockovani u statnich zamestnancu jsem vsema deseti. Jednak je to urcita ochrana infrastruktury.... bonus je pak, ze se teoreticky snizi stavy (je jich moc). Ale taky se zbavi treba u policie par magoru 😛

    Btw. Me pekne sere to brutalni navyseni platby zdravotniho od statu. To je dlouhodobe casovana bomba v rozpoctu a nejak mi prijde, ze se tomu moc nevenuje...

    Mohl bys mi prosím vysvětlit jak si vnitřně schvaluješ svůj schizofrenní názor na povinné očkování u jedné části populace v režimu "jednoznačně proti" a u jiné části populace, pouze na základě vykonávaného zaměstnání "jednoznačně pro" ?

  10. @DavidLC Nene, ta V8 je uložená na hydraulickejch silent blocích. To nemá klasickou tupou gumu samozřejmě. To by pan Piech neschválil. :)

    Ta laterální síla 4 tun do skoro 3 tun se zakouslejma 4ma kotoučema způsobí vlastně přímej přenos energie a tolerance v bloku je prostě téměř nulová.

    Teď dal kolega do prodeje Mazdu, to víš že jsem mu hned napsal. :D

    Nejde asi o to, že by to těch pár měsíců nejezdilo, jezdit to asi bude, ale jde o můj pocit důvěry a když s něčim letim 250+, tak v to musím mít 100% důvěru. Což jsem měl do cca minulýho týdne, kde se to začlo projevovat. Je to hrozná škoda, protože jsem do toho nacpal spoustu peněz, času a energie, otravoval s tim dost lidí, aby mě to nestálo 2x tolik a teď to půjde do kopru kvůli takový kravině no.. Thats life. :) 

  11. @Émile Nemyslím tady, obecně. Vůbec to neber špatně, nemám v úmyslu Tě shazovat, nicméně přecejen si myslím, že to co píšeš není podložený nějakou rozsáhlou znalostí a přehledem toho trhu.

    Nemusí Tě to zajímat, ok, ale pak bych k tomu asi nic nepsal. Myslim si, že nejsem úplně blbej, vybudoval jsem si docela slušnou síť kontaktů a tečou ke mě informace z různejch koutů světa naprosto přirozeně, sám se v hodinkách manuálně vrtám, bavím se s poměrně zajímavejma lidma z toho světa, ale proti např @Exiztence vim naprostý hovno. Ten co sype z hlavy mě vždycky usadí zpátky.

    S názorama je to jako s dírama do prdele. Každej má nějakej. :) 

  12. před 4 hodinami, African napsal:

    Pokud se mnou chtějí na expedici, tak se mnou budou i trénovat, žádné válení ve vyhřátém trezoru :D

    DSC02492.JPG

    DSC02499.JPG

    DSC02496.JPG

    DSC_2267.JPG

    Afri jako vždycky naprosto úchvatný fotky, normálně kdybych nemusel drtit čísla, tak vyrazim na kopec. Vždycky se těším na Tvůj další post z výletu :) 

  13. @DavidLC Moje máma má mojí školu, takže v klidu :D 

    Jo, dostal řachu, kluci s naloženou dodávkou mě vzali asi ve 40 na okruhu. Autu nic moc neni, ale v tý vteřině sem prostě nestih vypnout motor a myslim si, že se tou váhou zakous nějakej válec do bloku a po pár tisících to začíná dělat neplechu. Jede to furt 250 bez problémů, ale já to prostě slyšim a cítim.

×
×
  • Vytvořit...