Přejít na obsah

Bert

Root Admin
  • Příspěvky

    10 713
  • Registrace

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    u Prahy
  • Fanoušek značky
    Prim

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Bert's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Tak dnes poprvé pokus o grilování na sraba, tedy s tepelným deflektorem. Princip: tepelný deflektor jako při pečení, ale teplota jako na grilování. Důvodem pro tento experiment bylo průmyslově naložené maso, které jsem chtěl trochu déle držet. Výsledek: naprostá bomba. Sice pomalejší příprava, ale stálo to za to. Teplota nad deflektorem 250, krkovice 1,5 až 2 cm, 8 minut po každé straně.
  2. Musím říci, že na fotce se mi ta modrá hodně líbí.
  3. Přátelé, kterak jsem avizoval na začátku tohoto vlána, novými moderátory fóra jsou: @Kid_A @mAra_ @shewcza @Pepino777 @m4stic @Lamiczka Stávající moderátoři: @Tikal @Baker @Honza.manta zůstávají na svých místech. Novým moderátorům přeji pevné nervy a nadhled. Buďte na ně hodní. Pánové sem v průběhu času něco málo o sobě lípnou. No, a já s moderováním končím 3,2,1, …. teď.
  4. Mám vajco Buschbeck, a se standardním tepelným deflektorem jsem naprosto spokojen. Jenom je potřeba počítat s tím, že Ti velký deflektor v grilu zmírní komínový efekt, takže původní směřování teploty je potřeba mířit trochu výše. Můj deflektor zde: https://www.avenberg.cz/z2435-tepelny-keramicky-deflektor-pro-buschbeck-kamado-xl A k Tvé otázce ohledně grilování versus zelenina. Já to dělám tak, že dávám zeleninu výš na nástavec. Dávám ji tam dříve, nežli maso. Teplota na grilování jí zpočátku rozhodně neuškodí, no a na posledních pár minut pod ni hodím to maso, které griluji, no a ono zároveň slouží jako tepelný štít pro tu zeleninu. Já vím, zní to dost rurálně :-), ale skvěle mi to funguje.
  5. Bert

    BIKE

    Výška 181 cm, ale ruce 190. Borci, Vy, kteří máte se Spešlem zkušenost, vejdu se do M, nebo bude lepší L?
  6. Ale kdepak. Na letiště je přece tato úprava
  7. No to je ale ultrahnus. Snad to Libor smázne.
  8. A neláká Tě na tom Rocketu udělat ještě pár úprav?
  9. Což je právě letos. Tak snad to @safi nějak dá. Nevím. Musíme být na něj hodní.
  10. Staniž se. Safi je zpět. Safina tedy až napřesrok....
  11. No tak jo, no. Za každou změnu se platí. Dáš za Safiho 3 Plzně?
×
×
  • Vytvořit...