Přejít na obsah

Drda

Členové_50
  • Příspěvky

    106
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Drda

  1. před 27 minutami, African napsal:

    Babí s dědou se chtějí na zimu odpakovat do Tuniska a jediný kdo takový termín udělá na jejich oblíbený hotel jsou německé cestovky. Nemáme vůbec šajnu o nich a některé recenze jsou přímo strašidelné :wacko: Nemáte někdo zkušenost s některou z těchto které tam lítají? Schauinsland Reisen, vtours International, DER Touristik, Anex, TUI Österreich. TUI Osterreich vypadá nejlépe, děkuji za každý Váš postřeh.

    My jsme byli s TUI v Turecku a bomba ( nejlepší služby co jsem zažil) ale ten kamoš co tam delal už je pryč.

  2. před 44 minutami, P_P napsal:

    určitě se nechci nějak přibližovat k hranici,  jen mám předběžné info, že stavba se projektuje dle rozměrů cihelných bloků a pak mi to vychází o 5 cm + omítka více,  takže bych od hranice byl z každé strany o těch 5 cm blíž.  Proto se ptám s jakou přesností se to vůbec dá dnes změřit a jak přísně se to bere. Někde jsem vyčetl,  že snad u pozemků je tolerance 14 cm. 

    Určitě to prober s tím kdo ti děla na domek PBŘ ( Pozarne bezpečnostní řešení ).

  3. před 50 minutami, TomTomTom napsal:

    Prosím o radu ohledně TV techniky...anténa "Kolorka", síla signálu 100%, kvalita signálu taky 100% a stejně mi každý den občas zamrzá a nebo kostičkuje obraz, někdy dobrý, ale to je tak jeden den v týdnu. Předevčírem večer to šlo bez problémů, telku jsem sklapnul a když jsem ji pak za pět minut pustil, tak už to zase vypadávalo, ač jsem provedl jen on/off. Kde by mohl být problém?

    Je možné, ze té něco v sousedství ruší. Co mas za přijímač?

×
×
  • Vytvořit...