Přejít na obsah

eleonen

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Žena

Návštěvy profilu

658 zobrazení profilu

eleonen's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. eleonen

    Ukaž svoje Laco

    Podzim s Laco Hamburg
  2. Není tady zminovaný rozpočet, takže co nějaké Nomos?
  3. Super domluva i odeslání, děkuji a doporučuji!
  4. Stavím se do řady spokojených nakupujících. Vše super od komunikace přes perfektní zabalení až po rychlé odeslání. Děkuji!
  5. @Leviathann To mě zajímá, díky za tip!
  6. Prodejce se mi ozval, ale nevejdu se do rozpočtu.
  7. Na ty Stowa jsem se dívala taky, líbí se mi modřené ručičky, ale jsou mimo můj rozpočet. Uvažuju nad Laco Augsburg 39mm, ale potřebovala bych asi vyzkoušet.
  8. Nemáte tucha kde by se daly sehnat? Projela jsem ebay, chrono24 a nějakou inzerci, ale nic.
  9. Takovej překlep a nikdo si toho doted nevšiml
  10. Ten náš teenager se dal na posilování.
  11. eleonen

    Miyoko?

    Vzpomněla jsem si, že moje sestra má schované hodinky po otci, tak jsem ji poprosila o fotku, protože mě zajímalo co nosil. No byly to Miyoko. Nosil je hodně a už jsou v hrozném stavu.
  12. Zdravím, objevila jsem jedny Omegy co se mi opravdu líbí. Narazila jsem na ně na chrono24, prodejce je z Indie. Nemám s tímto zkušenost. Jak moc je to důvěryhodné i co se týče stavu hodinek? https://www.chrono24.cz/omega/seamaster-automatic-bumper-rotor--id8918737.htm Případně nevíte přesné označení hodinek, že bych si o nich našla více info? Podobné mají přijít nové limitované do prodeje od podzimu, ale cenově pro mě nedosažitelné.
  13. Mám je v hledáčku, jen si nejsem jistá tím tmavým cifrem.
  14. Právě přišly a mám radost, protože to je ideální velikost. Ještě sehnat malé potápky a budu spokojená :-)
  15. Zdravím! Před nedávnem jsem se zaregistrovala s tím, že mi to tu usnadní výběr nových hodinek, ale opak je pravdou...úplně v tom lítám. Svoje první pořádné hodinky jsem si pořídila před 6 lety a to Wenger (před tím jsem měla hodinky jen na základce - místo vteřinovky tam byl pavouček co obíhal dokola). Wengery pořád šlapou jak mají, ale rozhodla jsem se doplnit je o další hodinky at to můžu střídat. Je fakt obrovskej problém najít hodinky na moje úzké zápěstí. Dámské hodinky se mi vyloženě nelíbí a pánské bývají velké. Mám na cestě Seika SNK803, abych se seznámila s mechanikou a snad budeme kamarádi. Tím ovšem moje hledání nekončí, takže mám pořád co studovat. :-)
×
×
  • Vytvořit...