Přejít na obsah

nizkotucnytvaroh

Členové_50
  • Příspěvky

    1 798
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele nizkotucnytvaroh

  1. před 32 minutami, Patrik napsal:

    Někdy mi přijde, že jsou ty banky schizofrenní. Na jednu stranu vybízejí k opatrnosti a na druhou zavolají a chtějí datum narození nebo rovnou rodné číslo k ověření - a pak stejně nabídnou nějakou blbost jako "výhodný úvěr".

    Shrnuto - asi šlo o hovor z banky (možná z externího callcentra), ale o nic jsi nepřišel.

    Díky za reakci, hledal jsem to v seznamu externích callcenter, v nějakém starším ho mají, v aktuálním od 1.2.24' už ne. Jen prostě nechápu, jak nějaká instituce může pověřit externí firmu a zmocnit je posílat RB klíč, natož nakládat s osobními údaji. Každopádně díky!

  2. Měl jsem velmi zvláštní hovor z "banky", paní se představila, jako z RB, říkám, že tohle není oficiální číslo RB, paní, že mám pravdu. V pozadí velké množství šumu, že má pro mě nabídku, a chce datum narození, na otázku jakou nabídku, že mi pošle odkaz do RB klíče, ale až po ověření, ale nabídku mi předem neřekne. Poděkoval jsem, že to rád vyřeším se svou bankéřkou osobně na pobočce, a právě pro to, že prý volá, aby mě tam objednal. Znovu jsem poděkoval, s tím, že hovor na mě nepůsobí důvěryhodně, a děkuji za nabídku. Tak nevím, jsem paranoidní?

×
×
  • Vytvořit...