Přejít na obsah

MadMic

Členové_50
  • Příspěvky

    69
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

831 zobrazení profilu

MadMic's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Vylet do minulosti. Zatim na ceste…az dorazi, pridam na ruce…
  2. Ahoj, moc udaju tam k latce neni, takze tezko rict. My jsme nedavno taky sedacky resili a zkoncili jsme u materialu Aquaclean a zatim spokojenost. Projeli jsme spoustu obchodu a nakonec resili vse namiru s ceskym vyrobcem a muzeme jen doporucit https://www.calounictvi-duchon.cz/katalog/katalog-sedacich-souprav . Jinak aquaclean pouziva mraky vyrobcu.
  3. Souhlasim. Jsem rad, ze jsem to sem dal. Jeste jednou diky.
  4. My se bavime o 130tis. Ja ho teda tolik jeste neznam ale koukam, ze je celkem znamej.
  5. My se bavime o 130tis. Ja ho teda tolik jeste neznam ale koukam, ze je celkem znamej.
  6. Diky moc za tip. Clovek vypada dost realne (profil firmy, facebook, apod.). Ale je fakt, ze ten firemni profil nevypada uplne profi. Jinak pribeh stejnej. Dam si bacha a jeste jednou dik. Dam vedet jak to dopadlo.
  7. Na chrono jsem koukal ale nasel jsem 2 v US za 150tis. a jedny na slovensku za 237tis coz je docela rozdil, takze jsem se radeji zeptal. Okolo 150tis tedy vypada, ze je ok. Diky za odpovedi!
  8. Ahoj poradite nekdo prosim? Mam nabidku na tyto hodinky. Reference V45 SC DT, titan-ruzove zlato. Prodany v lednu 2019. Jakou maji hodnotu? Predem diky!
  9. RedAce666, co vse kupujes a prazis? A odkud posilas? Poslal by jsi mi taky nejaky info? Cekam na mlynek a pak bych treba zacal odebirat.
  10. Dobrej tip...urcite vyzkousim. Masala na Letne je taky super.
  11. Zalezi na definici luxusu. Ja resim spis kvalitu jidla a v http://www.abeluvmlyn.cz/ naprosta spokojonost. Ale asi bych to nenazval luxusni restauraci. Je to spis prijemny statek.
  12. Za me Bohinjske jezero. Okolo jezera je to prochazka na 3h. V Ukanci nemuze byt ani narvano vzhledem k poctu baraku (o kousek dal zacinaji treky, tak tam uz je v lete lidi mraky). Motivacne davam jednu kolaz z telefonu z dnesniho rana (jeste bylo pod mrakem, tak jsou tam nejaky filry). Od 10 do 16h bylo nadherne. Apartmany hledam pres booking. Zatim vzdy spokojenost.
×
×
  • Vytvořit...