Přejít na obsah

Katchabba

Členové_50
  • Příspěvky

    54
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Katchabba

  1. Čistě ze zvědavosti, kolik je kolegovi co tohle umí?
  2. Zapomněl to pomatlat hovnem.
  3. Technologii na to máme už roky…
  4. Něco o tom je třeba tady: https://soundcertified.com/how-to-connect-2-speakers-to-one-output/ Je to popsáno hodně zjednodušeně, ale pro potřeby této diskuze to postačí.
  5. Do serie můžeš dávat jednotlivé reproduktory, nikoliv soustavy s vyhybkou.
  6. Aspoň by ta ďoura mohla sedět vůči tý setrvačce. Takhle to vypadá jako nějaký samodomo nebo nepovedená skládačka.
  7. Na takovéhle kraviny už tady jedno vlákno je. Netřeba zakládat nové.
  8. Já si tady odložím starší video jedné rakouské neonacistické hudební skupiny. A pro hloubavé jedince, kteří dovedou číst mezi řádky a používat kritické myšlení, připomínám, že Hitler byl také Rakušan. Náhoda? Nemyslím si!
  9. To předplatné se týká “Documents Plus”, což jsou nějaké funkce navíc. V základu je aplikace zdarma.
  10. Documents https://readdle.com/documents
  11. Snad tě to nezklame, ale mosazný jsou pravděpodobně všechny.
  12. Netušil jsem, že měď a cín se řadí mezi drahé kovy. Děkuji za rozšíření obzorů!
  13. Katchabba

    Citizen Eco-Drive

    Koukni do manuálu ke svým hodinkám. Ale Citizen u quartzek většinou uvádí přesnost +-15s/měsíc. Čili mínus třicet denně rozhodně normální není.
  14. Kupříkladu o čelovce Fenix HP30R V2.0 prodejce říká: “Baterie jsou umístěné v odděleném pouzdře na nastavitelném kabelu, které lze nosit na zátylku, umístit na opasek, do kapsy a nebo do batohu. Zvyšuje se tím komfort nošení a v zimě jsou baterie lépe chráněny proti mrazu.” (A ujasni si rozdíl mezi “konformní” a “komfortní”. O “bazmechtu” nemluvě…)
  15. Přečti si to ráno znovu. Až ti dojde, jak opatrné a střízlivé odhady to všechno jsou, tak tě smích přejde!
  16. Katchabba

    XIIVI

    Logo má být hlavně snadno rozpoznatelné a zapamatovatelné. Významy v něm skryté jsou už mnohem méně podstatná složka a rozhodně nemusí být zřejmé na první dobrou. Spousta lidí, například, určitě ví proč má Škoda v logu okřídlený šíp nebo Mercedes trojcípou hvězdu. Těm co to nevědí, ale tento fakt nijak nebrání v rozpoznání loga mezi ostatními a jeho přiřazení dané značce.
  17. Katchabba

    XIIVI

    Respektive nech si tuhle variantu v šuplíku a za pět, deset let, až bude některej z tvých modelů ikonickej (to myslim vážně, já ti věřim!), tak ho tímhle způsobem do toho loga zapracuj. Pak to bude dávat smysl.
  18. Katchabba

    XIIVI

    Tohle je fajn. Líp to odděluje dvanáctku a šestku a tos přeci chtěl. S poměrem velikosti nápisu a tý “vrtule” a kdy jí použít nebo nepoužít bych pak už pracoval individuálně na konkrétnim cifru nebo modelu hodinek. Ty kulatý verze jsou pěkný a čistý, ale viděl bych je spíš na auto než na hodinky. V korporátu by řekli: “Tů mač fau vé!” A stran tý poslední verze - mít na ciferníku hodinek hodinky je trochu redundantní.
  19. Katchabba

    XIIVI

    Tvl, v žádnym. Přišlo mi to vtipný, tak sem to tak napsal, že abych jako pobavil, dyž sem byl doteď za píčuse. Asi sem ti tam měl dát smajlíka, ale moc je nepoužívám, přijdou mi trochu kindr.
  20. Katchabba

    XIIVI

    Jakto? Jasně jsem pojmenoval několik konkrétních problémů a navrhnul jejich nejefektivnější (tj. bezpracné a beznákladové) řešení. Taky se mi ještě uplně nelíbí šroubek korunky. Je srandovní že Beeman vlastně znovuvynalezl e-torx. Ale je to furt hezčí než inbus, to že je korunka uživatelsky výměnná je super a hezčí řešení mě nenapadá. Tak držim hubu. I když teď jsem to vlastně řek. Ale nechtěl jsem!
  21. Katchabba

    XIIVI

    Já věděl, že chlap, co se nebojí zasvinit si ruce vod šmíru, něco unese! Ale je od vás, kluci, hezké, že jste se ho zastali. Stran té záležitosti na dvanáctce… já vím, že je to součást starého loga, ale vlivem kombinace technologie výroby, (většinou) patinace cifru a malé velikosti to (kromě detailních fotek) ve výsledku vypadá na h… nevypadá dobře. Staré logo je navíc pohrobkem původního designu hodinek vycházejících z RJ a na těch byly dobré jen dvě věci - jednak, že sis je dělal pouze pro sebe a jednak a to hlavně, že to celé odstartovaly! Čili je dobře, že ses ho konečně zbavil. Já bych sem vlastně ani nic nepsal, páč si to dělej jak chceš, ale od začátku tomu fandim a když teď přišel ten předěl a sám jsi naznačil novej směr a do toho ještě ukázal ty holčičí (a konečně nepřeplácaný) hodinky tak už sem si nemoh pomoct. PS: pro Datla Přečti si znovu, co jsem napsal já, jak si reagoval ty a zamysli se nad tím, co je expresivní popis stavu a co jsou osobní invektiva. Jinými slovy, humorné srovnání s vaší čubou si nech příště od cesty. Dík!
×
×
  • Vytvořit...