Přejít na obsah

Danny35

Členové_50
  • Příspěvky

    125
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Tudor, Bulova, Ball, Alpina, Union Glashütte a spoustu dalších

Návštěvy profilu

907 zobrazení profilu

Danny35's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Bronzovky Aquitainy jsou fajn . Taky jsem je zkusil a zatím mi zůstaly. Na fotkách mě moc neoslovily, ale v reálu jsou parádní. Tak jsem zvědav, jestli se Ti budou líbit . Jak píšeš, ceny mi u některých kusů přišly cca o 100 liber výš. Pokukoval jsem po SuperCompressorech, ale cena mě už tolik nenadchla, tak jsem je tam nechal.
  2. Hezké to máte . My jen 811 dílků. Zajímavý nápad a pěkně detaily. Teď už jen najít místo k vystavení:).
  3. Gratulace k novému přírůstku . V reálu jsou úžasný, neobjevil jsem na nich nic, co by se nelíbilo. Barevné sladění číselníku s titanovým pouzdrem se také povedlo. Přeju, ať dělají radost.
  4. Po přečtení Vašich příspěvků, díky za ně, poslední dobou sleduju GS a začínám uvažovat, že bych v blizký době nějaký pořídil. Něco jsem načetl, nakoukal, byl v Koscomu. Pouzdro 62GS je nádherný a v reálu mi nejlepší přišly SBGA415. Podle fotek jsem měl v merku jiný model, ale naživo jsou 415 famózní. Kombinace leštěných a broušených ploch v titanu parádní a šedý číselník to skvěle doplňuje. SBGA413 jsou pak na druhým místě.
  5. Tento obchod je pro mne důkazem, že zde na fóru jsou lidé, kteří nejenže dodrží slovo, ale pokud nastane nějaký nepředvídatelný zádrhel, vyjdou vstříc a pomohou. Děkuji za obchod, vstřícnost a skvělou komunikaci. Radka vřele doporučuji .
  6. Mě Grönefeldy jako sportovní hodinky nějak nesedí. Asi bych vybíral mezi Tudorem a IWC a nakonec... Tudor (když jsme v tudorovským vláknu ). Jen by mne zajímalo, podle počtu ocenění Tudoru v minulosti, jestli to, že dostávají cenu, není nějaký nepsaný pravidlo.
  7. Na letošní Grand Prix d'Horlogerie de Genève obdržel Tudor cenu za nejlepší sportovní hodinky 2023 a to za Pelagos 39. Jsou to 9. oceněné hodinky během 11 let (22 FXD, 21 BB Ceramic, 20 BB 58, 19 BB P01, 17 BB Chrono, 16 BB Bronze, 15 Pelagos, 13 BB Heritage). https://www.tudorwatch.com/en/tudor-mag/news/tudor-wons-sport-watches-prize-at-gphg-2023 https://www.gphg.org/horlogerie/en/gphg-2023-packshots/pelagos-39-sports-watch-prize-2023
  8. Pro mě je stěžejní cena plynu a služeb a jak je výše uvedeno podle záloh se orientovat nejde. Při ročním vyúčtování plynu v celkový částce 9900 Kč mi ČEZ nastavil zálohy na další roční období na 1420 Kč a to se mi cena plynu nijak nezměnila. Asi zkoušejí, kdo si to nechá líbit nebo si toho nevšimne. Zálohy jsem si pak jednoduše snížil v jejich online aplikaci podle sebe.
  9. To ji teda sekly a skoro celou dobu, co mluvila byly pěkně vidět. Tipuju, že to byla limitka Rowing Blazers. https://hypebeast.com/2023/4/rowing-blazers-tudor-black-bay-50-watch-limited-edition-info
  10. Dělal jsem online, standardní ceník plyn online PRO na 1 rok, pásmo ohřívám vodu (mám nízkou spotřebu) obchodní cena 2030 Kč (1678 Kč bez DPH), měsíční platba 64 Kč (53 bez DPH), 1000 Kč bonus za online.
  11. Tak také přecházím k EONu, ale trvalo mi to. Ještě před tím jsem kontaktoval ČEZ s tím, že chci přejít k EONu, jestli jsou schopný mi nabídnout něco podobnýho, ať si ušetříme čas. Asi po 10 dnech volali z retenčního a nabídli cenu za MWh cca o 100 Kč nižší, než ceníková cena ČEZu na rok, jinak nic. Ceník EONu je nezajímal. EON levnější a ještě dává slevu za online sjednání 1000 Kč. Tak teď se ještě vrhnu na elektřinu, kterou mám taky u ČEZu a maj to spočítaný
  12. Co jsem se v létě dozvěděl, tak letos Tudor Roadshow nebude. Měl to být jednorázový projekt a zejména šlo o propagaci značky, dostat se do povědomí a oslovit možné zákazníky.
  13. Super! Přeju, ať Ti dělají radost .
×
×
  • Vytvořit...