Přejít na obsah

VendoL

Členové_50
  • Příspěvky

    257
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele VendoL

  1. Krásné góly a fajn atmosféra
  2. Pohodička při práci na zahrádce
  3. I při odpočinku je potřeba být stále ve střehu
  4. Dnes jsem koupil a hned se vydal vyzkoušet. První pocity dobré, tak doufám že po pár desítkách kilometrů budu nadšený jako ti co mi Lone peaky doporučovali.
  5. Ahoj, hrabu se ve vláknech ale nepodařilo se mi nalezt. Potřeboval bych od místních znalců poradit... Už delší čas přemýšlím nad Géčkama na tůry. Zkušenosti vůbec nemám ale požadavky ano:) Výškoměr, kompas, teploměr a taky nějaká přijatelná cena. Je zde nějaký čundrák který by se podělil o svoje zkušenosti a případně by doporučil daný model.? Něco jsem načetl ale rozhodnutí je těžké. Díky D.
  6. Já bych měl taky dotaz ohledně fotek. I když fotku změním na požadovanou velikost tak kvalita zobrazené fotky je dost hrozná, přitom u mě je fotka pěkně ostrá. Jsem takový pc antitalent takže kdyby někdo dokázal poradit bez IT slovníku abych tomu porozuměl budu rád. Díky
  7. Teprve jsem tak v půlce stromu. Letošní úroda je opravdu obrovská.
  8. @Pivas jako ten cifr je fakt boží, na živo to musí být slast pro očko. A na to že kyklop není zrovna můj šálek kávy tak zrovna tady bych ho asi bez problémů přežil.
  9. Tak jsem se konečně po půl roce dostal k bábušce a hned se pustil do sekání. Dosekal jsem a hned začalo lejt.
  10. Tak jsem je vytáhl přes víkend na ryby. Perfektní ráno i když trochu frišno.
  11. 472224_608d0dc2e8dd60-66574361.mp4
  12. Tenhle měsíc je jim 44 let. Vědět přesný den tak bych asi uspořádal malou oslavu
  13. VendoL

    Seiko Legenda - Želvy

    Hodně povedený. Šup s tím do dalšího kalendáře.
  14. @Radek124 To že ho nechali ležet na chodbě na lehátku by se ještě dalo tak nějak pochopit. Ale spíš mě zarazilo přesně to o čem píše @dawe009. Pokud jsou v rozmezí jednoho dne udělany dva testy, každý s jiným výsledkem. Měl by podle mého názoru proběhnout třetí test a né riskovat jeho život a šoupnout ho ke covidum. Jinak jsem u toho nebyl. Do nemocnice tě jen tak nepustí. Co se týče trestního oznámení, tak to mě ani nenapadlo...
×
×
  • Vytvořit...