Přejít na obsah

KFL

Členové_50
  • Příspěvky

    5 151
  • Registrace

  • Přítomen

9 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

18 229 zobrazení profilu

KFL's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. KFL

    BIKE

    Doted jsem ty odrazky vubec nevnimal [emoji3]. Jsem netusil, ze je vuci nim takovej hate [emoji3].
  2. KFL

    BIKE

    Hele, já přišel do krámu s požadavkem na horáka s tím, že najedu třeba 500-700 km ročně maximálně. Primárně po silnici, polňačkách nebo lesních cestách. Žádný traily, skoky, sjezdy atd. Samozřejmě jsem si posléze vybral nejdražší kolo z těch, co mi doporučovali - kvůli barvě . Takže když došlo na šlapky a všechno, nechal jsem si zatím plasťáky s tím, že pokud mě to chytne a budu jezdit víc, dám si tam hliníkový platformy (nebo jak tomu říkají), tj. pedály s trčícíma šroubkama. SPD zatím nechci, necejtim se na ně. Už když jsem prodavači (takovej ten cyklozavilec) říkal, že nechci ty platformy hned, protože bych si zničil Crocsy po cestě na nákup nebo k rybníku, málem omdlel . Zatím jsem s plastem spokojenej a dycky se to dá vyměnit. Takže ano - mám výbavu, kterou nejspíš nikdy nepoužiju. Zámek vidle jsem historicky nepoužil nikdy v životě a teleskop je sice fajn a funky, ale na moje ježdění úplně zbytečnej. Použil jsem ho doteď dvakrát, to když jsem učil psa chodit vedle kola na vodítku a potřeboval jsem být blíž u země . Ale jinak kolo skvělý!
  3. KFL

    BIKE

    Jsem se včera rozhod, že s novym kolem vyrazím k nedalekému lomu, kam se v létě občas zajedeme zchladit. Je to nějakejch 13 kilometrů. Protože jsem pořádně nejezdil dva roky a maximálně sem tam šlapu rotoped, říkal jsem si, že se nebudu přepínat a pojedu na klid. Samozřejmě jsem tak trochu pozapomněl, že jsem na Vysočině, kde je to buď všude imrvére do kopce anebo naopak z kopce. A že jsem zavilec, kterej prostě musí ušlapat všechno v nějakym tempu. Do lomu dobrý, nadávání v kopcích a proklínání všech vlastních rozhodnutí. Když už jsem tam byl a občerstvoval se kouřem, napadlo mě, že se přece nebudu vracet stejnou cestou. Rychlý pohled do mapy odhalil ideální kolečko, přičemž pohledem na horizont bylo jasný, že ani ty kopce by nemusely bejt tak strašný. Byly! Mno .. nakonec z toho vyšlo pěknejch 40 kilometrů (a 700 nastoupanejch metrů), což je číslo, který jsem v životě dřív neujel . A dal jsem to za dvě hodiny. Díky týmu cykloprodejny za to, že mi nanutil i ohoz s plenou, protože mi překvapivě dneska nic moc není. Až na ty bolavý nohy. A ke kolu - přechod z treku, kde člověk sedí jak při lázeňský projížďce, na horáka s "lepší geometrií" je poměrně dramatickej. Zvykám si a jen řeším, že budu potřebovat kratší představec, protože na kole na můj vkus pocitově dost ležím . Ale dám tomu ještě pár desítek kilometrů. P.S. - Letitou, prudce slušivou brašnu z kola nejspíš sundám, protože vypadá hrozně. Ale zase je praktická, no..
  4. Borci, nemáte tip na dobrou stavební firmu na Vysočině? Potřebuju opravit prohnutej strop, tj. odkrejt, zjistit, zajistit, možná i statik, vyheverovat, podepřít nějakým íčkem nebo vyměnit trámy, pak zateplení a SDK... Radši bych firmu se znalostí, popř. pojištěním - kdyby se strop nááhodou při pracech rozhodl, že toho má dost a zkolaboval. Nahoře je podkroví a samozřejmě na podlaze patra stojí trámy nesoucí krov, takže domino-efekt riziko poměrně velký. Když bude spolupráce dobrá, tak potom mám v plánu další (větší věci)... Jihlava-Telč, popř. J. Hradec apod. Chápu, že tu tolik lidí z Vysočiny není, ale líná huba... Díky!
  5. V ČR můžu doporučit deltasvratka.cz, ale nevím, jestli je to pro tebe platný .
  6. Jj, v ty 39mm jsou bezva! Flat coated retreiver [emoji846]
  7. Zjistil jsem, že mi zaměstnavatel poskytuje celkem 10 dní placenýho volna v rámci "family compassionate leave" při úmrtí v rodině. Při tom naho*no marastu, co teď mám, mě to vlastně dojalo a potěšilo.
  8. Srovnání se Sorcinellim rozumím, ale vnímám ty vůně malinko jinak. V RG cítím něco na pozadí, co nejsem schopen identifikovat. Něco přízemního, temnýho a plíživýho. Sorcinelli působí echt těžce, ale supervznešeně, zato RG je pro mě fakt živočišnej protipól. Typově podobný ty vůně jsou asi zaměřením, ale provedení a výsledek je za mě totálně jinej vesmír. Ano, jsem teď uhranutej, nepopírám . Jinak pes po mně jde taky - buď v klidu .
  9. Upřímnou soustrast všem nováčkům
  10. KFL

    Defy Skyline

    Krásný jsou, ale mě pořád víc baví Defy Skyline Skeleton s modrym křížem. Ty chrona jsou na mě moc "uňahňaný", mám je radši v klasickým kulatým pouzdře.
  11. KFL

    MIDO Multifort TV Big Date

    Baví mě pořád! Včera jsem je měřil na vibrografu a chodí ve většině poloh +2, max +4 vteřiny.. za mě dobrý!
×
×
  • Vytvořit...