Přejít na obsah

belo696

Členové_50
  • Příspěvky

    115
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele belo696

  1. Mladý Rus si bere Ukrajinku. Den před svatbou mu otec dává rady:

    "Po svatbě ji vezmeš do náruče, přineseš domu a hodíš na postel, aby viděla, jak je Rusko silné.

    Potom se svlékneš, aby viděla, jak je Rusko krásné,"

    "Aha, a co potom, tatínku?"

    V tom se ozve matka z vedlejší místnosti:

    "A potom si ho vyhoníš, aby viděla, jak je Rusko soběstačné."

  2. Ja sa opytam jednoducho:Cca 50% ludi zaockovanych a neviem kolko  x% uz to prekonalo a rekordne denne prirastky pozitivnych.....Cca 50% zaockovanych a neviem kolko x % uz to prekonalo a zevraj zase preplnene nemocnice ludi s tazkym priebehom...Statisticky mi to nevychadza.Ako vravi African,co epidemiolog alebo fundovany obornik to iny nazor....Vsetci vedia hovno, co bude a co pomaha....Iba zbjeraju spatne informacie a vyhodnocuju ako sa im hodi.....Sa cudujem,ze Vas to este bavi,ked vidim tu plodnu diskusiu.....

  3. Mam podobnu a viacnasobnu skusenost s PPL,proste tragedi....Kurier ma nezastihol doma, tak ze mi to necha v parcel shope.Tak sa ho pytam,ze dokedy maju otvorene,lebo som do 16tej v praci a on ze do 17tej,tak super....Ale uz mi nepovedal ze baliky sa vydavaju len do 16tej,aj ked je obchod otvoreny do 17tej....Ani mi ten balik nevydali a ze 2krat sa neda zmenit miesto vydaja....Odvtedy som s nimi skoncil a v kazdom e shope sa ospravedlnim a zrusim objednavku ked to ma ist cez PPL....

  4. V 31. 7. 2021 v 8:14, tomas.helisek napsal:

    BORN TO DARE!💙🌹

    Asi dost lidí nejen zde sleduje mou cestu… ať už jako fotografa, vozmena, člověka, který se snaží žít na plno. 

     

    Abych trochu shrnul mou cestu hodinek… vše odstartovaly želvy Seiko Blue Lagoon cca 3-4 roky zpátky. Pak už nebylo cesty zpět. 
    Vždy jsem měl několik oblíbených značek, modelů a některých naopak ne. Prostě v některých věcech nejdu s proudem. 

    Hrozně dlouho jsem řešil, že si vyplním sen a koupím si opravdu supr hodinky pro velké kluky - blbá fráze, vím.

    Nejpozději do 40…. Uff! 

    Mezitím jsem udělal zásadní milník, když ke mne doputovaly kvartzky GS od Kuncáka, které zbožňuju! ♥️ a GS, SD je pro mne vrchol hodinařiny. Ač můžou ostatní nesouhlasit. ☺️ Prostě každý máme svoje.

    A co dál? Adeptů bylo hned několik.
    Černé BB58, jenže časem mi začal vadit ten vintage potápkový hype.. modrý BB58 jsem neřešil a ani je při poslední návštěvě v Praze nechtěl vidět - Idiot! Na fotkách mě nebavila ta modrá… 🙈 

    Letos jsem mohl mít za fajn cenu Moony.. ale nebyla tam ta správná jiskra, ale taky peníze a situace s práci byla dost nejistá. Nechtěl jsem riskovat. Jsou to jen hodinky. Řekl jsem si, že třeba někdy, jednou. Nevěřím totiž na náhody, že by se věci děly jen tak. 

    Ve své cestě jsem měl celkem jasno, když přišly na trh stříbrné BB36. Krásný, spolehlivý, decentní.. hezky by ladily k černým GS. Navíc mám pro Tudory fakt slabost. Protože historie, zpracování, propojení s Rolex a celkem vysoký stupeň zábavy.

    Ok, můj cíl! 

    Snažím se letos makat jako ďas, urvat každou volnou kačku do obálky na hodinky. Ne vždy je to super, fyzicky mám svoje limity a aktuálně jsem tak trochu na hranici sil - do žil si valím vitaminy, ať to dám. Protože pak chci trosku zvolnit, musím.. kvůli sobě, rodině, zdraví.

    Ale k věci! 😄
    Tento týden se událo hrozně moc věcí.. když se ke mne najednou dostaly modrý Blue Navy BB58 za hodně fajn peníze. Bylo to jako znamení.🙄🤗

    Příležitost, která se neopakuje! Ale co je zásadní. Té modré jsem nevěřil naprosto zbytečně. Ony totiž vypadají naprosto super! Jiskra, oheň přeskočil!

    To co mi vadilo u černých 58 je tady jinak. Modrá je decentní, háže barvy od světlé modré až po černou. Skvěle udělané hodinky s odkazem na historii, Rolex, COSC, inhouse, prostě jo! A vlastně mi vůbec nevadí, že mám druhý modrý hodinky, že nemám stříbrné - protože tady bude ještě projekt X.

    Prostě vše, jak má být. Jsem šťastný, uspokojený a neskutečně vděčný jednomu člověku za super nabídku, férovost a …♥️
    (jen mi prosím nepište dotazy typu - od koho, za kolik..ne)

    Co závěrem?! Jdete si za svými sny, protože co jeden den může být sci-fi, se druhým dnem může stát realitou. Má smysl snít a jít si za tím.

    Protože, kde je vůle a odhodlání…

    Včera jsem hodinky v rychlosti cvakl před spaním.. není to ideál.. ☺️

    A teď jedu makat do Ostravy. Tak zdar💙

    B3FD31C4-2AB7-4830-8279-65814E5BA4B2.jpeg

    Po precitani sa normalne tesim s tebou🙂....Dobra volba,gratulujem

×
×
  • Vytvořit...