Přejít na obsah

uhkrtek

Členové_50
  • Příspěvky

    62
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele uhkrtek

  1. Jsem na to levej, mám blbý mobil i světlo a otáčí se mě to po vložení o 90 stupňů. Jen ty Aviatory jsou úřasné
  2. Ruka škaredá ale brajtle nádherné
  3. Ví někdo jak je to aktuální z UK ? Platí se DPH? Když na Chrono24 dáte filtr na EU tak tam pořád UK je.
  4. TVL já se tady řežu smíchy. No prostě jsem si z toho vzal, že jestli to tady chci někomu prodat tak do toho vůbec nemám jebat. Pokud si to budu chtít nechat, tak si s tím můžu dělat co chci. Každopádně tohle jsem asi opravdu potřeboval. Díky hoši.
  5. Ahoj. byl jsem u Breitling AD a nabízel mě za úplatu že mě hodinky vyleští. Já bych tam ale musel chodit pořád jak sbírám vlásečnice na sponě. Mnohem raději bych byl kdyby byla spona nebo celý tah kartáčovaný. Na tom nejdou šrámy tak vidět. Myslíte si že by bylo možné provést kartáčování na lesklé povrchy?
  6. Pokud to tu už někde je a já jsme to nenašel tak se omlouvám ale neporadíte kde koupit hadrové řemeny s překlápěčkou? Pokud koupím jen překlápěčku jde do toho nasadit i jiný řemen nebo to musí být řemen pro překlápěcí sponu určený? Děkuji za odpověď.
  7. Ta fixace sekundovým mě taky napadla ale to bych asi žádným hodinkám neudělal.
  8. Je to Breitling Avenger automatic GMT 45 mm. No v hospodě moc ne ale nejvíc se mě to děje v kanclu za stolem. Dokonce i přes noc ve spánku.
  9. Ahoj, možná opět začátečnický dotaz. Při běžném nošení se mě stává že občas (denně) o něco zavadím a luneta se mě pootočí. Samozřejmě mě to vadí když pohlédnu na hodinky a perla není na 12ce. Vadí mě to tak že bych už i příště snad koupil hodinky bez otočné lunety. máte s tím někdo zkušenost? Není na to nějaký trik?
  10. Byla to spíš večeře. Měl tam být západ slunce ale to pití mě jde líp jak to focení.,
×
×
  • Vytvořit...