Přejít na obsah

Kalisport

Členové_50
  • Příspěvky

    1 033
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Kalisport

  1. Jak si myslíte že si povede pvd u Ray II Raven ? Mám chuť je objednat. U mě trpí všechny hodinky na poškrábané spony a já už s tím jsem tak nějak smířenej, ale co to pvd? Jak to bude vypadat? Budou tam "stříbrný" zářezy nebo zůstanou vlásečnice černé ? 

  2. před 7 hodinami, tommasini napsal:

    Nemůžu bohužel hodnotit Bally. Z fotek se mi sice líbí moc, ale nikdy jsem je na ruce neměl. Ale OS mám. Shodou okolností dnes na ruce a to zpracování i jak chodí, je perfektní. Rozhodně to nelze srovnávat s běžnými Orienty. Za mě super hodinky, které by klidně na cifru mohly hrdě nést i logo renomovanějších značek. 

     

    IMG_2309.jpeg

    IMG_2307.jpeg

    Jelikož už jsem OS měl tak vím o čem mluvíš 👍. Proto jsem je dal do základního výběru jsou suprový akorát jsemel problémy s přesností.

  3. Já se teda chodím saunovat do parní sauny kde je max 50 stupňů tuším, ale vždycky spíš míň a hodinky mám na ruce pořád. Hodinky dost střídám takže tam mám pokaždé jiné ( jenom potápky) ale Citizeny NY0040 to asi nezvládly neboť jsem začal mít po nějakém čase problém s kondenzací. Nutno podotknout, že ty Citizeny jsou jediný který tenhle problém mají.

×
×
  • Vytvořit...